Dak lekkage Delft

Heeft u last van een dak lekkage Delft en wilt u hier graag een professional voor langs laten komen? Dan bent u bij Boks Bouw & Dakservice aan het juiste adres voor een betrouwbare en vakkundige partner. Wij zijn een modern en innovatief bedrijf, gespecialiseerd in de meest uiteenlopende dakwerkzaamheden. Wij bieden u de complete service voor zowel hellende als platte daken. Verder richten wij ons op onderhoud, renovatie en verbouwingen. U bent bij ons dus volledig aan het juiste adres voor het oplossen van een dak lekkage!

Oplossing bij dak lekkage Delft

dak lekkage Delft

Dankzij de zeer wisselende seizoenen met hun weersomstandigheden, hebben de Nederlandse daken het soms zwaar te verduren. Door het weer kan snel een dak lekkage Delft ontstaan. Grote lekkages merkt u zelf vaak op, maar kleinere lekkages kunnen langere tijd over het hoofd worden gezien. Of het nu gaat om een kleine of een grote lekkage, het veroorzaakt vaak waterschade aan uw woning. Deze waterschade kan ervoor zorgen dat het hout in uw dak gaat rotten, waardoor de problemen en gevolgen alleen maar groter worden. Als u dus vermoedt dat u last heeft van een lekkage, aarzel dan niet en neem contact op met een professional.

Wij van Boks Bouw & Dakservice komen zo snel mogelijk bij u langs om de lekkage te verhelpen. In eerste instantie bepalen wij dan de bron van de lekkage. Dit kan een losse dakpan zijn, maar ook bijvoorbeeld een scheur in de dakbedekking. Aan de hand van de bron stellen wij een reparatieplan op. Hierin staat wat wij gaan doen om de lekkage te verhelpen, hoe we dit doen en wat het u gaat kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Heeft u interesse in onze service op het gebied van dak lekkage Delft , of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier