Dakbedekking

Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken. Zo nemen we de totale zorg voor uw dak graag uit handen. Bent u opzoek naar een ervaren dakdekker voor het vervangen of vernieuwen van de huidige dakbedekking. Vraag vrijblijvend een  offerte  aan!

Dakbedekking

U kunt bij ons terecht voor een volledige dakinspectie, een dakenovatie, dakreperatie, nieuwe dakbedekking, dakisolatie en voor al uw  lood- en zinkwerk!

U heeft altijd de keuze uit diverse soorten dakbedekking. Het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak van uw woning of  het gebouw.

Dakonderhoud

Is uw dakbedekking jaren geleden gelegd of vervangen, dan is de kans groot dat de dakbedekking door veroudering en/of slijtage in de loop van jaren kleine gebreken is gaan vertonen.

Door uw dakonderhoud periodiek uit te laten voeren door Boks bouw en dakservice kunt u grote lekkages aan uw dak voorkomen!

Twijfelt u aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, vraag naar ons dak en onderhoudavies

Isolatie

Wanneer u uw dak wilt laten renoveren of vervangen is het verstandig om ook na te denken over dakisolatie. Het verduurzamen /Isoleren van het daken is ongetwijfeld één van de meest rendabele maatregelen. Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een optimaal wooncomfort en besparing op uw energieverbruik.

Dakinspectie

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft.

Door tijdig een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt! Hiermee voorkomt u vervelende verrassingen en onnodige kosten door eventuele lekkages.

Het voornaamste doel van ons dak is om bescherming te bieden tegen alle weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, wind en temperatuur verschillen. Het dak is mede bepalend voor ons wooncomfort.

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Dakadvies

Boks Bouw & Dakservice informeert u graag op basis van haar bevindingen, daar waar u dak om vraagt. Na een uitgevoerde dakinspectie krijgt u van ons een onderhoudsadvies en inzicht in de benodigde werkzaamheden indien aanwezig.

Met onze schriftelijke rapportage heeft u inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de dakbedekking. Wanneer bij twijfels er direct actie wordt ondernomen kunnen onverwachte kosten en calamiteiten mogelijk worden voorkomen.

Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en een advies op maat?

Maak dan een afspraak met ons, zodat wij uw huidige dakbedekking op uw woning of gebouw kunnen bekijken. Zo kunnen wij u van een gedegen advies voorzien.

dakpannen
bitumineuze dakbedekking
dakrenovatie
bitumen dakbedekking

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.