Dakbedekking

Dakbedekking is een belangrijk onderdeel van ons dak. Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken. Zo nemen we de totale zorg van uw dak graag uit handen. Bent u opzoek naar een ervaren dakdekker voor het vervangen of vernieuwen van de huidige dakbedekking. Maak een vrijlijvende afspraak via ons contactformulier. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een afspraak in te plannen.

Dakbedekking

U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw dakwerken, zo hebben wij ruime ervaring met pannendaken, bitumendaken en het verduurzamen van daken.

Boks bouw en dakservice is uw specialist op gebied van dakbedekking en richt zich voornamelijk op dakrenovatie, onderhoud- en dakreperatie, dakisolatie en lood- en zinkwerk. U heeft altijd de keuze uit diverse soorten dakbedekking. Het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak van uw woning of  het gebouw.

Dakonderhoud

Ons dak door de jaren heen heel wat te voorduren, zo biedt ons dak bescherming tegen alle weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, wind en temperatuur verschillen.

Is uw dakbedekking jaren geleden gelegd of vervangen, dan is de kans groot dat de dakbedekking door veroudering en/of slijtage in de loop van jaren kleine gebreken is gaan vertonen.

Door periodiek dakonderhoud kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt en meestal direct worden verholpen. Zo zorgt u ervoor dat uw dak in optimale conditie blijft. 

Twijfelt u aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, vraag naar ons dak en onderhoudavies 

Dakisolatie

Wanneer u uw dak wilt laten renoveren of vervangen is het verstandig om ook na te denken over dakisolatie. Het verduurzamen /Isoleren van het daken is ongetwijfeld één van de meest rendabele maatregelen. Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een optimaal wooncomfort en besparing op uw energieverbruik.

Dakinspectie

Boks bouw en dakservice kan voor u op verzoek een dakinspectie uitvoeren. Zo zorgt u ervoor dat uw dak in optimale conditie blijft. Door tijdig een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt! Hiermee voorkomt u vervelende verrassingen en onnodige kosten door eventuele lekkages.

Met een dakinspectie krijgt u inzicht in uw dak!

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Dakadvies

Boks Bouw & Dakservice informeert u graag op basis van haar bevindingen, daar waar u dak om vraagt. Na een uitgevoerde dakinspectie krijgt u van ons een onderhoudsadvies en inzicht in de benodigde werkzaamheden indien aanwezig.

Met onze schriftelijke rapportage heeft u inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de dakbedekking. Wanneer bij twijfels er direct actie wordt ondernomen kunnen onverwachte kosten en calamiteiten mogelijk worden voorkomen.

Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en een advies op maat?

U bent bij Boks Bouw & Dakservice aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op.

dakbedekking, dakpannen
bitumineuze dakbedekking
dakbedekking, dakrenovatie
bitumen dakbedekking

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.