Dakrenovatie

Dakrenovatie

Wist u dat een dakrenovatie vaak stukken goedkoper is dan het aanleggen van een nieuw daksysteem. Laat uw bestaande dakbedekking tijdig vernieuwen of laat uw dak duurzaam renoveren. Dit wanneer onderhoud aan uw dak niet meer voldoet, zo bespaart u geld en verlengt u de levensduur van uw dak!

Werkwijze,

Wanneer de bestaande dakbedekking ernstig is veroudert, wilt u natuurlijk dat de bestaande dakbedekking wordt vervangen. Het is dan belangrijk dat één en ander, goed op elkaar word afgestemd.

Het is belangrijk dat we een duidelijk beeld krijgen van de kosten en de mogelijkheden. De uiteindelijke kosten voor het vernieuwen van bestaande dakbedekking of een dakrenovatie worden mede bepaald door het type dak. De benodigde en noodzakelijke materialen en het totale dakoppervlak.

Het is geen overbodige luxe om vooraf een dakinspectie te laten uitvoeren om inzicht te krijgen in de onderhoudsstaat van u dak!

Ons advies,

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft.

Door een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Schade aan de onderliggende dakconstructie door langdurige lekkage worden beperkt.

Ons dak speelt een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van de woning en is mede bepalend voor de uitstraling van de woning. Het dak biedt ons bescherming tegen diverse weersinvloeden, zoals warmte, kou, wind en regen.

Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten, laat tijdig uw dak controleren !

Dakinspectie,

Een dakinspectie vraagt om kennis en inzicht in de kwaliteit van de aanwezige dakbedekking. Boks bouw en dakservice biedt u de mogelijkheid inzicht te krijgen in de onderhoudsstaat en de waterhuishouding van uw dak. Na een uitvoerige dakinspectie kunnen we u informeren over de condities van het huidige dakbedekkingssysteem en de eventuele noodzakelijke-/ benodigde werkzaamheden, zo zorgt u er altijd voor dat het dak zich in topconditie bevind.

Als huiseigenaar of  beheerder van een VvE kunt u met regelmaat geconfronteerd worden met terugkerende kosten voor dakonderhoud. Onvoorziene uitgaven en kosten komen in praktijk geregeld voor door onverwachte gebreken, die  mogelijk geralateerd zijn aan langdurige lekkages niet tijdig zijn opgemerkt.

Wacht niet te lang, stel niet langer uit maar vraag naar ons onderhoud-en dakadvies !

Dakisolatie,

Wanneer er veel onderhoudswerkzaamheden aan het dak moeten plaatsvinden is het tevens verstandig om ook te investeren in dakisolatie. U kunt hiermee jaarlijks profiteren van lagere energiekosten en direct genieten van een comfortabel binnenklimaat. Zo is isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele maatregelen.

Uw dak langs buiten isoleren is het meest effectief  omdat de dakisolatie niet onderbroken word. Zo voorkomt u een koudebrug die een negatieve invloed kan hebben op de totale isolatiewaarde. Daarbij is de  dakconstructie beter beschermd tegen vocht en weersinvloeden wanneer het dak vanaf de buitenzijde kan worden geïsoleerd.

Wilt u uw dak verduurzamen en direct besparen op uw energiekosten? 

Wij komen graag bij u langs om het huidige daksysteem te bekijken en de isolatiematregelen te bespreken.

pannendak

dakrenovatie

platte daken

vernieuwen dakbedekking

situatieschets

dakinspectie

duurzame-renovatie

dakrenovatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.