Dakrenovatie

Dakrenovatie

Wist u dat een dakrenovatie vaak stukken goedkoper is dan het aanleggen van een nieuw daksysteem. U verlengt de levensduur van uw dak door tijdig de bestaande dakbedekking te vernieuwen of  tijdig uw dak te laten renoveren.

Dit alles wanneer onderhoud aan uw dak niet meer voldoet.

Werkwijze,

Wanneer de bestaande dakbedekking ernstig veroudert en mogelijk aan vervanging toe is. Dan is het belangrijk dat één en ander, goed op elkaar word afgestemd. Het is van belang dat we een duidelijk beeld krijgen van de kosten en de mogelijkheden. De uiteindelijke kosten voor het vernieuwen van bestaande dakbedekking of de dakrenovatie worden mede bepaald door het type dak, benodigde en noodzakelijke materialen en het dakoppervlak.

Het is geen overbodige luxe om vooraf een dakinspectie te laten uitvoeren om inzicht te krijgen in de onderhoudsstaat van u dak!

Ons advies:

Ons dak speelt een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van de woning en is mede bepalend voor de uitstraling van het dak. Het dak biedt ons bescherming tegen diverse weersinvloeden, zoals warmte, kou, wind en regen.

Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten en laat tijdig het dak controleren!

Door tijdig een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Schade aan de onderliggende dakconstructie ontstaan door langdurige lekkage worden beperkt.

Dakinspectie,

Een dakinspectie, een onderhoud-/ en dakadvies vraagt om kennis en inzicht in de kwaliteit van de aanwezige dakbedekking. Boks bouw en dakservice helpt u daarbij en geeft u inzicht in de onderhoudsstaat van het dak.

We kunnen u na een uitvoerige dakinspectie informeren over de  benodigde-/ noodzakelijke werkzaamheden aan het dak.

Als huiseigenaar of  beheerder van een VvE kunt u met regelmaat geconfronteerd worden met terugkerende kosten voor dakonderhoud. Onvoorziene uitgaven en kosten komen in praktijk geregeld voor door onverwachte gebreken, door bijvoorbeeld langdurige lekkages niet tijdig zijn opgemerkt.

Wanneer er direct actie was ondernomen hadden we mogelijk deze problematiek met een kleine ingreep kunnen verhelpen!

Dakisolatie

Wanneer er veel preventie onderhoudswerkzaamheden aan het dak moeten plaatsvinden is het tevens verstandig om ook te investeren in dakisolatie. U kunt hiermee jaarlijks profiteren van lagere energiekosten en direct genieten van een comfortabel binnenklimaat. Zo is isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele maatregelen.

Uw dak langs buiten isoleren is het meest effectief  omdat de dakisolatie niet onderbroken word. Zo voorkomt u een koudebrug die een negatieve invloed kan hebben op de totale isolatiewaarde. Daarbij is de  dakconstructie beter beschermd tegen vocht en weersinvloeden wanneer het dak vanaf de buitenzijde kan worden geïsoleerd.

Wilt u uw dak verduurzamen en direct besparen op uw energiekosten? 

Wij komen graag bij u langs om het huidige daksysteem te bekijken en de isolatiematregelen te bespreken.

dakrenovatie

dakrenovatie

dakbedekking

dakinspectie

dakinspectie - dakrenovatie

Dakisolatie

dakrenovatie -isolatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.