Dakdekker Barendrecht

Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken. Zo nemen we de totale zorg voor uw dak graag uit handen. Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in de regio Barendrecht ? neem contact met ons op!

Dakbedekking

U kunt bij ons terecht voor een volledige dakinspectie, dakenovatie, dakreperatie, dakbedekking, dakisolatie en lood- en zinkwerk!  U heeft daarbij de keuze uit diversen soorten dakbedekking, het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak van het gebouw.

Dakonderhoud

Is uw dakbedekking jaren geleden gelegd of vervangen, dan is de kans groot dat de dakbedekking door veroudering en/of slijtage in de loop van jaren kleine gebreken is gaan vertonen. Door uw dakonderhoud periodiek uit te laten voeren door Boks bouw en dakservice kunt u grote lekkages aan uw dak voorkomen.

Twijfelt u aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, maak een afspraak met ons!

Dakinspectie Barendrecht

Het voornaamste doel van ons dak is om bescherming te bieden tegen alle weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, wind en temperatuur verschillen. Het is mede bepalend voor oa een stukje wooncomfort.

Het is dan ook niet onbelangrijk om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft.

Door tijdig een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Gebreken die in de loop van jaren in de dakbedekking zijn ontstaan. Zo voorkomt vervelende verrassingen en onnodige schade door een eventuele lekkage.

Bent u opzoek naar ervaren dakdekker in de regio Barendrecht en wilt u van ons een onderhoud – dakadvies ontvangen, Bel ons gerust voor een afspraak.

Onderhoud en dakadvies

Boks Bouw & Dakservice informeert u op basis van haar bevindingen daar waar u dak om vraagt. Na een uitgevoerde dakinspectie krijgt u van ons een onderhoudsadvies en inzicht in de eventueel benodigde werkzaamheden.

Met onze schriftelijke rapportage heeft u tevens inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de dakbedekking.

Wanneer bij twijfels er direct actie wordt ondernomen kunnen onverwachte kosten en calamiteiten mogelijk voorkomen worden

Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en een advies op maat?

Maak dan een afspraak voor een volledige controle van uw dak.  Zo kunnen wij u altijd van een gedegen advies voorzien. Vraag een offerte aan!

Contact

Bent u woonachtig in Barendrecht en opzoek naar een ervaren dakdekker? Neem contact met ons op. U kunt dit doen door ons te bellen op: 06 539 416 01 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)