Dakdekker Barendrecht

Dakdekker Barendrecht

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Barendrecht voor uw  dakbedekking? Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken.

Ons dak speelt een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van onze woning of bedrijfspand. De dakbedekking biedt ons bescherming tegen diverse weersinvloeden en is mede bepalend voor de uitstraling van het dak.

Dakbedekking

Dakbedekking is er in diversen soorten, het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak van de woning of gebouw.  U kunt bij ons terecht voor aanleg van nieuwe daken, renovatie, onderhoud en reparatie aan uw dak. Wij zijn u graag van dienst met o.a.  pannendaken, EPDM en bitumineuze daken. Evenals voor uw lood- en zinkwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Het dak kan na verloop van jaren kleine gebreken gaan vertonen die op een later tijdstip voor grote problemen kunnen zorgen. Wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, laat dan tijdig uw dak controleren.

Dakinspectie, Barendrecht,

Door een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Gebreken die in de loop van jaren in de dakbedekking kunnen zijn ontstaan. Zo voorkomt u met een tijdige controle van uw dak vervelende verrassingen en onnodige schade door een eventuele daklekkage.

Boks Bouw & Dakservice informeert u graag op basis van haar bevindingen waar u dak om vraagt. Na een uitgevoerde dakinspectie krijgt u van ons altijd een onderhoudsadvies en inzicht in de noodzakelijke / benodigde werkzaamheden indien aanwezig.

onderhoudsadvies

Het is van belang dat u, wanneer u last heeft van daklekkage u direct een ervaren dakdekker inschakelt. Zo komen we geregeld slecht houtwerk tegen tijdens het renoveren van daken. U kunt hierbij denken aan o.a. aantasting van het huidige dakbeschot die is ontstaan door langdurige lekkages die niet tijdig is opgemerkt. Deze problematiek had met een kleine ingreep verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen.

Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten en laat tijdig uw dak controleren en maak een afspraak!

Contact

Bent u woonachtig in Barendrecht en opzoek naar een ervaren dakdekker ? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01, te e-mailen naar info@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)