Boks Bouw & Dakservice. Welkom op onze Site!

Boks Bouw & Dakservice is een betrouwbare partner voor al uw bouw – en verbouwplannen. Zowel compleet als in samenwerking met derden. Wij werken uitsluitend samen met vakbekwame medewerkers met passie voor hun werk, waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Of het nu gaat om timmerwerk, schilderwerk, stuc – en tegelwerk┬á een complete woningrenovatie of verbouwing.

Boks Bouw & Dakservice verzorgt ieder project met uiterste zorg, onze doelstelling is daarbij het leveren van maatwerk. Wij zijn werkzaam in zowel de particulieren sector als in het bedrijfsleven in de regio Zuid-Holland.

Persoonlijk advies

Iedereen heeft zijn eigen wensen en idee├źn wat betreft wonen, wij denken daarom graag met u mee. Wij streven er naar om als bedrijf zijnde oplossingen aan te rijken die voor u als klant het beste resultaat opleveren. U kunt van ons een persoonlijk en eerlijk advies verwachten voor een eindresultaat waar u tevreden over bent.

Om een impressie te krijgen van onze werkzaamheden kunt u alvast een aantal van de uitgevoerde projecten bekijken.

Boks Bouw & Dakservice staat voor Service, Kwaliteit en Schoonwerk!

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het eventueel maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en uw wensen te bespreken.

PROJECTEN