Kozijnen in Barendrecht

Aluminium Kozijnen, kunststof kozijnen of toch liever traditionele houten Kozijnen in Barendrecht. Boks bouw en dakservice uw specialist als het gaat om leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen, ramen en deuren op maat! U kunt bij ons terecht voor zowel aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of traditioneel houten kozijnen.

Kozijnen Hoeksche Waard

Hoe groot of klein het project ook is in uw regio Barendrecht, wij zijn er klaar voor! Geen uitdaging is ons te gek. Heeft u specifieke wensen betreft de afmetingen of vormgeving van de kozijnen, ramen en deuren? Een unieke kleurstelling ? Laat het ons weten!

Wij zorgen er altijd voor dat uw nieuwe kozijnen perfect aansluiten bij het karakter van de woning!

Aluminium en Kunststof  kozijnen

Boks bouw en dakservice hecht veel waarde aan service en kwaliteit. Wij werken met o.a. Schüco en LB Profielen op gebied van, aluminium en kunststof kozijnen.

De door ons geleverde kozijnen, voldoen dan ook aan de meest gestelde eisen als het gaat om:

  • duurzaamheid,
  • geluidswering,
  • inbraakwering,
  • brandwering en isolatie.

De wereld rondom kozijnen, ramen en deuren verandert met de dag. De techniek in deze branche staat tenslotte niet stil.

Meer weten over duurzame renovaties. Neem  contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een prijsindicatie!

Houten kozijnen

Traditionele kozijnen van Hout zijn nog steeds populair. Zo geven houten kozijnen je woning zowel van binnen als buiten een warme uitstraling. Wanneer u kiest voor houten kozijnen op maat, kun u er zeker van zijn dat de kozijnen perfect aansluiten op de gevel en voorkom je problemen met isolatie of vocht.  Naast een natuurlijke uitstraling is een houten kozijn bewerkbaar en veelzijdig. Houten kozijnen zijn mits goed onderhouden heel duurzaam en makkelijk te voorzien van een andere kleur.

Houtrot

Het onderhoud van houten kozijnen is essentieel voor de levensduur van het materiaal. Zodra het verfwerk / houtwerk van uw kozijnen is beschadigd kunnen er problemen ontstaan zoals houtrot. Houtrot ontstaat doordat vocht kan indringen in het houtwerk. Boks bouw en dakservice neemt u graag de zorg uit handen en kan na een grondige houtrot analyse de bestaande situatie mogelijk herstellen indien er direct actie wordt ondernomen.

Zijn uw huidige kozijnen teveel beschadigd en niet meer te repareren?

Heeft u Nieuwe Kozijnen nodig? Vraag vandaag een offerte aan!

Contact

Bent u Klaar voor uw renovatie in Barendrecht? Neem dan gerust contact met ons op! Ontvang vrijblijvend een offerte op Maat. Kom met ons in contact via 06 539 416 01, e-mail naar info@bouwendakservice.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)