Kozijnen in Barendrecht

Kozijnen Barendrecht, aluminium Kozijnen, kunststof kozijnen of toch liever een traditionele houten Kozijnen?

Bent u opzoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning in de regio Barendrecht, zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe of heeft u mogelijk andere redenen waarom u kiest voor nieuwe kozijnen?

Hoe groot of klein het project ook is in Barendrecht, wij staan voor uw klaar! Heeft u specifieke wensen betreft de afmetingen of vormgeving van de kozijnen? Een unieke kleurstelling ? Laat het ons dan weten!

Boks bouw en dakservice is uw specialist als het gaat om leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen, ramen en deuren op maat! U kunt bij ons terecht voor zowel aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of traditioneel houten kozijnen.

Wij zorgen er altijd voor dat uw nieuwe kozijnen perfect aansluiten bij het karakter van de woning !

Aluminium of Kunststof  kozijnen    Schuco

De kwaliteit van uw kozijnen is bepalend voor de uitstraling van uw woning of appartement in Barendrecht. Bij Boks Bouw en dakservice hechten wij dan ook veel waarden aan service en kwaliteit. Zo werken wij o.a. met Schüco op gebied van aluminium en kunststof kozijnen. Met Schüco kozijnen bent u verzekert van vele jaren wooncomfort en kiest u voor Kwaliteit.

De door ons geleverde Kozijnen voldoen aan de meeste gestelde ontwerpeisen zoals,

  • Energie besparend,
  • Inbraak werend,
  • Comfort verhogend,
  • leverbaar in meerdere designs en waarde verhogend.

De wereld rondom kozijnen, ramen en deuren verandert met de dag. De techniek in deze branche staat tenslotte niet stil.

Meer weten over duurzame Kozijnen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies en een passende aanbieding!

aluminium kozijn profielkunststof kozijnprofiel

Houten kozijnen

Traditionele kozijnen van Hout zijn nog steeds populair. Zo geven houten kozijnen je woning zowel van binnen als buiten een warme uitstraling.

Een authentiek houten Kozijn is daarbij relatief voordeliger in aanschaf vergeleken met een kunststof of aluminium kozijn. Naast een natuurlijke uitstraling zijn houten kozijnen bewerkbaar en veelzijdig. Houten kozijnen zijn mits goed onderhouden heel duurzaam en makkelijk te voorzien van een andere kleur. We gaan hierbij uit van hardhouten kozijnen.  Ondanks de vele voordelen van houten-kozijnen zijn er natuurlijk ook enkele nadelen, ze vragen wel om meer onderhoud dan kunststof of aluminium kozijnen. Door houten kozijnen met enige regelmaat op te schuren en te verven voorkom je dat het hout gaat rotten en uiteindelijk vervangen moeten worden.

Heeft u al enig idee wat voor soort kozijnen u wilt hebben of wilt u zich door ons laten adviseren. Vul ons contact formulier in en onze adviseur neemt contact met u op.

Contact

Neem gerust contact met ons op of vraag een Offerte aan. Bel 010 4712154 of stuur een e-mail naar  info@bouwendakservice.nl   

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)