Kozijnen Delft

Boks bouw en dakservice is uw specialist als het gaat om leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen in de regio Delft. U kunt bij ons terecht voor zowel traditioneel houten kozijnen, als wel aluminium en kunststof kozijnen. Zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe of heeft u mogelijk andere redenen waarom u kiest voor nieuwe kozijnen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Ook wanneer u specifieke wensen heeft betreft de afmetingen, – vormgeving of  een unieke kleurstelling van de kozijnen. Wij zorgen er altijd voor dat uw nieuwe kozijnen perfect aansluiten bij het karakter van de woning! Bent u opzoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning in Delft. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Hoe groot of klein uw project ook is in de regio Delft, wij staan voor uw klaar!

Houten kozijnen,

Traditionele kozijnen van Hout zijn nog steeds erg populair. Zo hebben houten kozijnen een natuurlijke uitstraling en zijn houten kozijnen makkelijk te bewerken. Hierdoor is een houten kozijn een veelzijdig product. Daarnaast zijn authentieke houten Kozijnen relatief voordeliger in aanschaf, dit in vergelijking met een kunststof of aluminium kozijnen.

Met een houten kozijn geeft je je woning zowel van binnen als buiten een warme uitstraling. Houten kozijnen hebben naast de vele voordelen mogelijk ook één nadeel, een houten kozijn vraagt meer onderhoud dan bijvoorbeeld een kunststof of aluminium kozijn. Let wel een houten kozijn, mits goed onderhouden is daarentegen duurzaam en makkelijk te voorzien van een eventuele andere kleur. We gaan hierbij uit van hardhouten kozijnen.

Heeft u interesse in nieuwe houten kozijnen, neem dan contact met ons op via ons contactformulier

Aluminium en Kunststof kozijnen,

De kwaliteit van uw kozijnen is bepalend voor de uitstraling van uw woning of appartement in Delft. Wij van Boks Bouw en dakservice hechten dan ook veel waarden aan service en kwaliteit. Zo werken wij o.a. met Schüco op gebied van aluminium en kunststofkozijnen. Met Schüco kozijnen bent u verzekert van vele jaren wooncomfort en kiest u voor Kwaliteit. De door ons geleverde Kozijnen voldoen aan de meeste gestelde ontwerpeisen zoals

  • Energie besparend,
  • Inbraak werend,Schuco Kozijnen
  • Comfort verhogend,
  • leverbaar in meerdere designs,
  • waarde verhogend

De wereld rondom kozijnen, ramen en deuren verandert met de dag. De techniek in deze branche staat tenslotte niet stil.

Meer weten over duurzame Kozijnen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat!

kunststof kozijnprofielaluminium kozijn profiel

 

Contact

U bent bij Boks Bouw & Dakservice aan het juiste adres voor uw nieuwe kozijnen. Heeft u al enig idee wat voor soort kozijnen u wilt hebben, of wilt u zich vooraf door ons laten adviseren. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier   

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)