aluminium,- kunststof en houten kozijnen

Duurzame kozijnen,

Kozijnen, ramen en deuren,

Boks bouw en dakservice uw expert voor het leveren en plaatsen van uw nieuwe kozijnen, ramen en deuren op maat! U kunt hierbij denken aan aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of traditioneel houten kozijnen.

Hoe groot of klein het project ook is, wij zijn er klaar voor! Geen uitdaging is ons te gek. Heeft u specifieke wensen betreft de afmetingen of vormgeving van de kozijnen, ramen of deuren? Een unieke kleurstelling ? Laat het ons weten!

Wij zorgen er altijd voor dat uw nieuwe kozijnen perfect aansluiten bij het karakter van de woning.

Aluminium en kunststof Kozijnen

Boks bouw en dakservice hecht veel waarde aan service en kwaliteit. Wij werken met Schüco en o.a. LB Profielen op gebied van, aluminium en kunststof kozijnen.

De door ons geleverde kozijnen, voldoen dan ook aan de meest gestelde eisen,

√  duurzaamheid                      √   brandwering

√   geluidswering                      √   isolatie

√   inbraakwering

Bent u van plan om op kort termijn te gaan renoveren of verbouwen. Dan is het van belang dat u zich verdiept in de verschillende mogelijkheden en kosten die er zijn onder de kozijnen!

De wereld rondom kozijnen, ramen en deuren verandert met de dag. De techniek in deze branche staat tenslotte niet stil.

Heeft u interesse en wilt u meer weten over duurzame renovaties.

Neem dan  contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een prijsindicatie.

 

 

Houten Kozijnen

Traditionele kozijnen van Hout zijn nog steeds populair. Zo geven houten kozijnen je woning zowel van binnen als buiten een warme uitstraling. Wanneer u kiest voor houten kozijnen op maat, kun u er zeker van zijn dat de kozijnen perfect aansluiten op de gevel en voorkom je problemen met isolatie of vocht.  Naast een natuurlijke uitstraling is een houten kozijn bewerkbaar en veelzijdig. Houten kozijnen zijn mits goed onderhouden heel duurzaam en makkelijk te voorzien van een andere kleur.

Houtrot

Het onderhoud van houten kozijnen is essentieel voor de levensduur van het materiaal. Zodra het verfwerk / houtwerk van uw kozijnen is beschadigd kunnen er problemen ontstaan zoals houtrot. Houtrot ontstaat doordat vocht kan indringen in het houtwerk. Boks bouw en dakservice neemt u graag de zorg uit handen en kan na een grondige houtrot analyse de bestaande situatie mogelijk herstellen indien er direct actie wordt ondernomen.

Zijn uw huidige kozijnen teveel beschadigd en niet meer te repareren?

Wij helpen u graag met uw keuzen.

Heeft u nieuwe KOZIJNEN nodig? Vraag vandaag een offerte aan!

Wij werken met de beste kozijnproducenten van Europa en staan in direct contact met onze fabriek waardoor snelle levering mogelijk wordt.