Kozijnen Vlaardingen

Kozijnen Vlaardingen

Kozijnen zijn van groot belang voor het aanzien van iedere woning in de regio Vlaardingen. Of u kiest voor kunststof, aluminium of hout, bij Boks Bouw en Dakservice bent u verzekerd van het juiste plaatje. Wij zorgen er voor dat uw nieuwe kozijnen perfect passen bij het karakter van uw woning. Goede kozijnen zijn een essentieel onderdeel van uw woning. Ze hebben een isolerende werking en dragen bij aan het wooncomfort. Vernieuwend zijn grote ramen en veel lichtinval.

Bent u van plan om te gaan bouwen of verbouwen? Dan is het van belang dat u zich verdiept in de verschillende mogelijkheden die er zijn onder kozijnen. Wij helpen u met het ontwerp en zorgen voor de plaatsing en afwerking van uw kozijnen in de regio Vlaardingen.

Zijn uw bestaande kozijnen aan vervanging toe of kunnen deze nog worden hersteld?

Houtrot is een veel voorkomend probleem zodra het verf-/ houtwerk is beschadigd. Boks bouw en dakservice neemt u de zorg uit handen en kunnen na een grondige houtrot analyse, de bestaande situatie mogelijk herstellen indien er direct actie wordt ondernomen. Dit alles doen wij tegen een aantrekkelijke prijs.

Zijn uw huidige kozijnen in te veel beschadigd en niet meer te repareren en bent u woonachtig in Vlaardingen. Wacht dan niet te lang met het vervangen van uw kozijnen. Wanneer uw kozijnen zijn verzwakt bieden deze namelijk onvoldoende steun voor de ruit.

Neem contact met ons op en laat tijdig uw kozijn vervangen, dan zorgt u er bovendien voor dat kleine gebreken niet erger kunnen worden.

Soorten kozijnen

Traditionele kozijnen van Hout zijn nog steeds populair. Voor nieuwe kozijnen heeft u de keuzen uit verschillende materialen, het is van belang dat u zich vooraf verdiept in de soorten kozijnen. U heeft als voordeel bij het aanschaffen van nieuwe kozijnen dat u de gelegenheid heeft om het materiaal te laten aansluiten bij uw woonwensen.  Er moet bijvoorbeeld rekening gehouden worden met het onderhoud of de uitstraling van het materiaal.

U kunt kiezen uit de volgende materialen:

  • Houten kozijnen: natuurlijk materiaal, – warme uitstraling, – duurzaam mits goed onderhouden, bewerkbaar en veelzijdig
  • Kunststof kozijnen: inbraak veilig, – weinig onderhoud, – goede isolatie
  • Aluminium kozijnen: duurzaam, – weinig onderhoud, sterk materiaal, geschikt voor grote glasoppervlakken

Contact

Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze service kozijnen en woonachtig in Vlaardingen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01, te e-mailen naar info@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)