Duurzame kozijnen in kunststof, hout of aluminium

Aluminium, kunststof of toch liever traditionele houten kozijnen.

Bent u opzoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning of bedrijfspand. Zijn de oude kozijnen aan vervanging toe of heeft u mogelijk andere redenen waarom u kiest voor een nieuw kozijn?

Hoe groot of klein het project ook is, wij staan voor u klaar!

Heeft u specifieke wensen betreft de afmetingen of vormgeving van een kozijn? Een unieke kleurstelling? Laat het ons weten! Boks bouw en dakservice  help u met het ontwerp en zorgt voor een volledige plaatsing en afwerking van uw nieuwe kozijnen, ramen en deuren op maat! Wij zorgen er altijd voor dat de nieuwe kozijnen aansluiten bij het karakter van u woning.

Zo is de kwaliteit van de kozijnen zeer bepalend voor de uitstraling van de woning of  gebouw. Bij Boks Bouw en dakservice hechten we  dan ook veel waarden aan service en kwaliteit. Wij werken met o.a. Schüco op gebied van aluminium en kunststofkozijnen.

Met een Schüco kozijn bent u verzekert van vele jaren wooncomfort en kiest u voor Kwaliteit. De door ons geleverde Kozijnen voldoen aan de meeste gestelde kwaliteitseisen zoals

  • Energie besparend,
  • Inbraak werend,
  • Comfort verhogend,
  • leverbaar in meerdere designs en waarde verhogend.

Wilt u meer weten over duurzame Kozijnen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of vraag een offerte op maat aan.

 

aluminium kozijn kunststof kozijn

 

Houten Kozijnen

Een traditioneel houten kozijn is nog steeds populair. Z0 geven ze je woning zowel van binnen als buiten een warme en natuurlijke uitstraling. Een authentiek houten Kozijn is daarbij relatief voordeliger in aanschaf vergeleken met kunststof of aluminium.

Naast een warme en natuurlijke uitstraling is hout veelzijdig en makkelijker te bewerken omdat een houten kozijn mits goed onderhouden duurzaam is en makkelijk kan worden voorzien van een andere kleur.

Ondanks de vele voordelen van hout zijn er natuurlijk ook enkele nadelen, hout vraagt meer onderhoud dan kunststof of aluminium. De duurzaamheid van een houten kozijn ligt bij het met enige regelmaat opschuren en verven van de houten delen en het voorkomen van houtrot.

Wanneer u voor de keuze staat zou het mogelijk een alternatief kunnen zijn om na te denken over kunststof kozijnen. Deze kunnen aan de dag van vandaag worden geleverd met een houtlook, inclusief houtnerf.

Heeft u al enig idee wat voor soort kozijnen u wilt hebben, of wilt u zich door ons laten adviseren?

Kies het kozijn dat bij u past!

duurzame kozijnen

Schüco

Schuco

kunststof houtlook

kunststof kozijn

houten kozijn

houten kozijn

Wij werken met de beste kozijnproducenten van Europa en staan in direct contact met onze fabriek waardoor snelle levering mogelijk wordt.