Duurzame kozijnen in hout, aluminium- of kunststof,

Boks bouw en dakservice is uw specialist als het gaat om leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen. U kunt bij ons terecht voor zowel traditioneel houten kozijnen, als wel aluminium en kunststof kozijnen. Zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe of heeft u mogelijk andere redenen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Ook wanneer u specifieke wensen heeft betreft de afmetingen, -vormgeving of een unieke kleurstelling. Wij zorgen er altijd voor dat uw nieuwe kozijnen perfect aansluiten bij het karakter van de woning! Bent u opzoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning of bedrijfspant. Neem dan contact met ons op.

Houten Kozijnen,

Traditionele kozijnen van hout zijn nog steeds erg populair. Zo is een houten kozijn veelzijdig in gebruik, hebben een natuurlijke uitstraling en zijn ze makkelijk te bewerken. Daarnaast is een authentieke houten Kozijn relatief voordeliger in aanschaf dan in vergelijking met een kunststof of aluminium.

Met nieuwe houten kozijnen geeft je je woning zowel van binnen als buiten een warmere uitstraling.

Hout als materiaal heeft naast de vele voordelen ook één nadeel, zo vraagt hout om meer onderhoud dan bijvoorbeeld kunststof of aluminium. Let wel een houten -kozijn, mits goed onderhouden is daarentegen wel duurzaam en makkelijk te voorzien van een eventuele andere kleur. Heeft u interesse in nieuwe houten kozijnen, neem dan contact met ons op.

Aluminium en Kunststof kozijnen,

Wist u dat de kwaliteit van uw kozijnen erg bepalend zijn voor de uitstraling van uw woning of appartement. Wij van Boks Bouw en dakservice hechten dan ook veel waarden aan service en kwaliteit. Zo werken wij o.a. met Schüco op gebied van aluminium en kunststof kozijnen. Met Schüco bent u verzekert van vele jaren wooncomfort en kiest u voor kwaliteit.

De door ons geleverde  Schüco Kozijnen voldoen aan de meeste gestelde ontwerpeisen zoals;

  • Energiebesparend,
  • Inbraak werend,
  • Comfort verhogend,
  • leverbaar in meerdere designs en waarde verhogend.

De wereld rondom kozijnen, verandert met de dag. De techniek in deze branche staat niet stil. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat!

Contact

U bent bij Boks Bouw & Dakservice aan het juiste adres voor uw nieuwe kozijnen. Heeft u al enig idee waar uw voorkeur ligt hout, aluminium of kunststof of wilt u zich vooraf door ons laten adviseren. Neem gerust contact met ons.

Kies het kozijn dat bij u past!

kozijnen
kozijnen
kozijnen

duurzame kozijnen

Kozijnen

Wij werken met de beste kozijnproducenten van Europa en staan in direct contact met onze fabriek waardoor snelle levering mogelijk wordt.