Lood en zinkwerk Barendrecht

De afwerking van uw dak is van groot belang voor het uiterlijk en aanzien van uw woning. Wij van Boks Bouw en Dakservice verzorgen dakafwerkingen onder andere voor u door middel van lood en zinkwerk in Barendrecht. Dit is belangrijk voor de kwaliteit en het behoud van uw dak.

Loodwerk

Lood en zinkwerk BarendrechtLood en zinkwerk in Barendrecht is een van onze specialiteiten. Lood wordt al talloze jaren gebruikt. Tegenwoordig wordt lood vooral gebruikt om het vocht buiten de deur te houden in dak- en muurconstructies. Het wordt vooral gebruikt voor het waterdicht afsluiten van verbindingen en openingen in het dak, zowel voor platte als hellende daken.

Versleten lood op uw dak kan lekkage veroorzaken, het is dus erg belangrijk dat uw loodwerk in orde is en dat u dit tijdig laat vervangen of repareren. Lood is een duurzaam materiaal en heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig maar dit betekent niet dat u er niet naar om hoeft te kijken. Bovendien kent lood een lange levensduur.

Zinkwerk

 Zink is een veelzijdig materiaal met vele mogelijkheden. Het is gebruiksvriendelijk, duurzaam, recyclebaar en daarnaast ook nog erg stijlvol. Wij gebruiken zink in veel verschillende uitvoeringen zoals: bakgoten, kilgoten, zakgoten, verholen goten, afdekkappen en daklijsten. Daarnaast kunnen wij dakkapellen en andere kleine daken in zink kunnen wij voor u realiseren. Als bouwmateriaal is zink een erg betrouwbaar en duurzaam product dat goed te combineren is met andere materialen.

Naast lood en zinkwerk in Barendrecht verzorgen wij ook waterafvoeren, dakdoorafvoeren, dakramen en lichtkoepels. Kortom, voorkom lekkage en onverwachte kosten en neem dan op tijd contact met ons op!

Contact

Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze service lood en zink werk bij u in Barendrecht? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01, te e-mailen naar john@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier