Timmerwerk in Schiedam

Timmerwerken Schiedam Bent u opzoek naar een geschikte timmerman? Boks bouw en dakservice is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende hout- en timmerwerkzaamheden, zowel binnen- als buitenshuis. In beide gevallen komt het neer op maatwerk, hierbij hebben wij voor u als klant altijd uiterste zorg en aandacht en staan uw wensen voorop.

Voor zowel kleine als grote timmerwerkzaamheden hebben wij de expertise en kennis in huis om kwalitatief vakwerk te leveren.  U kunt hierbij denken aan het algemeen timmerwerk en onderhoudswerk aan woningen en gebouwen. Het plaatsen en aftimmeren van een dakopbouw/ aanbouw, dakreparatie, zolderrenovatie of een complete verbouwing. Het plaatsen van voeren, wanden en plafonds en het vervangen van ramen, kozijnen en deuren.

Kortom, of het nu gaat om een complete verbouwing of onderhoudswerk in de regio Schiedam, bij Boks bouw en dakservice kunt u terecht voor het leveren van maatwerk en bent u verzekert van een goede service.

De mogelijkheden

Boks Bouw en Dakservice gaat graag met u iedere nieuwe uitdaging aan om wensen te realiseren en om kwaliteit bij u thuis af te leveren. We helpen u met het complete traject van idee tot eindresultaat en houden daarbij rekening met alle werkzaamheden. Dat betekent dat wij met u meedenken bij de ontwikkeling van uw wensen om zo het ideale eindresultaat te bereiken.

Wilt u bijvoorbeeld het volume van uw woning vergroten zonder een aan- of opbouw. Dan kunt u denken aan zolderrenovatie, u kunt de beschikbare ruimte optimaal gebruiken, door deze te verbouwen tot een extra slaapkamer, badkamer of hobbyruimte. Iedere verbouwing of herindeling van bestande ruimte vereist een wel overwogen aanpak en begint bij een juist stappenplan.

Heeft een klus of denkt aan een woningrenovatie of verbouwing?  Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundig advies en een offerte op maat

Contact

Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze service en wilt u meer informatie van onze timmerwerk in de regio Schiedam? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01 of door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wordt u liever direct door ons teruggebeld, laat hieronder u naam en telefoonnummer achter en wij bellen u!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)