Vloeren

Boks Bouw en Dakservice is gespecialiseerd in zowel het realiseren van een nieuwe verdiepingsvloer als renovatievloeren en vloerrenovatie.

De juiste vloer is uiteindelijk bepalend voor de uitstraling van uw woning of bedrijf. Het zorgt voor een warme, huiselijke sfeer, afhankelijk van het materiaal en kleur(en) die u kiest. Daarom moet een vloer met zorg gekozen worden.

Wanneer u kiest voor vloerrenovatie is de kleur en de materiaal keuze van groot belang. Daarbij is een vlakke ondergrond bepalend voor een strakke vloer. Voordat u een keuze maakt, is het belangrijk om te weten of de vloer mogelijk geschikt is voor vloerverwarming. Wat is de gebruiksvriendelijkheid, u wilt immers zo min mogelijk onderhoud aan uw nieuwe vloer. Zo zijn er mogelijk nog veel meer zaken waar we rekening mee moet houden.

Bij de wat oudere woningen met houten draagvloeren en houten draagconstructie is het van belang om deze vooraf te laten controleren op eventuele vochtaanslag of houtrot. Hiermee bespaart u onnodige kosten achteraf. Is de houten vloer van slechte kwaliteit of  is de houten draagconstructie te veel aangetast, dan kunnen we voor u de bestaande vloer geheel of gedeeltelijk vervangen.

Het vervangen van een begane grond – / tussenvloer is een ingrijpende maatregel. Wij komen daarom graag eerst bij u langs voor een persoonlijk advies.

Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundig advies en een offerte op maat!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.