Vloeren

Boks Bouw en Dakservice is gespecialiseerd in het realiseren van een diverse nieuwe vloeren. Zo zorgen we naast de aanleg van een nieuwe vloer ook voor de renovatie en het onderhoud van een bestaande vloeren.

Is bijvoorbeeld uw bestaande vloer ernstig veroudert of verzwakt en is de balklaag onder uw houtenvloer mogelijk aan vervanging toe. Wacht dan niet telang. Neem contact met ons op of laat u door ons terugbellen.

Vloer -renovatie

Met vloer -renovatie wordt het opknappen van de bestaande vloer bedoelt. Zo is de kleur en de materiaalkeuze van belang en is een vlakke ondergrond bepalend voor een strakke vloer. Belangrijk is de gebruiksvriendelijkheid, u wilt immers zo min mogelijk onderhoud aan uw nieuwe vloer. Zo zijn er mogelijk nog veel meer zaken waar we rekening mee moet houden. Is bijvoorbeeld de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

De juiste vloer is uiteindelijk bepalend voor de uitstraling van uw woning of bedrijf. Een nieuwe vloer zorgt voor een warme, huiselijke sfeer, afhankelijk van het materiaal en kleur(en) die u kiest. Daarom moet een vloer met zorg gekozen worden.

Renovatie -vloer

Bij de wat oudere woningen met een houten draagvloer en houten draagconstructie is het van belang om deze vooraf te laten controleren op eventuele vochtaanslag of houtrot. Hiermee bespaart u onnodige kosten achteraf. Is de houten vloer van slechte kwaliteit of  is de houten draagconstructie te veel aangetast, dan kunnen we voor u de bestaande vloer geheel of gedeeltelijk vervangen. Het vervangen van een begane grond – / tussenvloer is een ingrijpende maatregel.

De kosten van een nieuwe vloer zijn afhankelijk van meerdere factoren.

Neem contact met ons op voor een vakkundig advies of een offerte op maat!

Wij komen graag bij u langs om de woning of het gebouw te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Boks bouw en dakservice is uw adres voor een nieuwe verdiepingsvloer/ tussenvloer / renovatievloer of een vloerrenovatie.

20200303_103316
20200218_081654

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.