Vloeren

Boks Bouw en Dakservice is gespecialiseerd in zowel het realiseren van een nieuwe verdiepingsvloer als renovatievloeren en vloerrenovatie. De juiste vloer is bepalend voor de uitstraling van uw woning of bedrijf. Het zorgt voor een warme, huiselijke sfeer, afhankelijk van het materiaal en kleur(en) die u kiest. Daarom moet een vloer met zorg gekozen worden.

Het is dan ook niet onbelangrijk om bij de wat oudere woningen met houten draagvloeren en de houten draagconstructie vooraf te laten controleren op eventuele vocht aanslag of houtrot. Hiermee bespaart u onnodige kosten achteraf. Is de houtenvloer van slechte kwaliteit, is de houten draagconstructie te veel aangetast, dan kunnen we voor u de bestaande vloer geheel of gedeeltelijk vervangen. Het vervangen van een begane grond – / tussenvloer is een ingrijpende maatregel. Wij komen daarom graag eerst bij u langs voor een persoonlijk advies.

Wanneer u kiest voor een vloerrenovatie is de kleur en de materiaal keuze van groot belang. Daarbij is een vlakke ondergrond bepalend voor een strakke vloer. Niet onbelangrijk, dat u zo min mogelijk onderhoud aan de vloer wilt hebben en is de vloer mogelijk geschikt wanneer u kiest voor de aanleg van vloerverwarming en zo zijn er mogelijk nog veel meer zaken waar we rekening mee moeten houden.

Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundig advies en een offerte op maat!