Woning verbouwen in Barendrecht

Het hoofddoel van verbouwen is om uw woonplezier te verbeteren.

U kunt bij ons terecht met al uw bouw of verbouwplannen in de regio Barendrecht. Boks Bouw & Dakservice heeft voor iedere verbouwing groot of klein volledige aandacht en zorg. We begeleiden en adviseren u van ontwerp tot uitvoering en nemen u de zorgen van uw bouwproject uit handen. Door onze expertise en kundigheid hebben wij alles in huis om uw bouwproject zorgvuldig en naar tevredenheid uit te kunnen voeren

Onze werkwijze

Woning verbouwen Barendrecht

Een complete verbouwing betekent investeren in uw woning, u komt hiermee vaak op voor u onbekend terrein. Als u rondloopt met plannen, die u graag wilt laten uitwerken en/of uitvoeren. Wij helpen u graag met het maken van een correcte bouwplanning in Barendrecht. Wij streven er naar om als bedrijf zijnde oplossingen aan te rijken die voor u als klant het beste resultaat opleveren met zorg en aandacht voor detail. Bij een verbouwing is het belangrijk dat er een grondige planning wordt gemaakt en alles volledig op elkaar is afgestemd. Dit wordt vaak onderschat.

Het succes van uw bouwproject staat of valt met wederzijdse duidelijkheid en vertrouwen!

De mogelijkheden

Boks Bouw & Dakservice kan u voorzien in alle aspecten wat betreft bouwen of verbouwen van uw woning in Barendrecht. U kunt hierbij denken aan herindelen van bestaande ruimte, een aan- /uitbouw  of dakkapel, timmerwerk, stucwerk, tegelwerk, vloeren, het verbouwen van keuken of badkamer, het isoleren van uw woning. Uw opdracht wordt afgestemd op uw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Geen mens of wens is gelijk.

Contact

Wilt u uw gaan verbouwen, bent u toe aan verandering en woonachtig in de regio Barendrecht, neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Dit kan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0653941601. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Wordt u liever direct door ons teruggebeld, laat hieronder u naam en telefoonnummer achter en wij bellen u!   

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)