Zonnepanelen Hoeksche Waard

De zon levert iedere dag schone energie waar we allemaal gebruik van kunnen maken. Daarom is het verstandig om zonnepanelen te laten plaatsen op uw woning of bedrijfspand in Hoeksche Waard. Boks Bouw en Dakservice kan in/op bijna alle daken de voordelen van zonne-energie egaliseren. Dit gebeurt zonder aanpassingen aan de bestaande constructie. De zonnepanelen kunnen eenvoudig op een helend dak geplaatst worden of worden geïntrigeerd in het hellende daksysteem bij u in Hoeksche Waard. Dit is mogelijk bij zowel nieuwbouw als renovatie woningen.

De voordelen

Zonnepanelen Hoeksche WaardBij het plaatsen van de PV-panelen in het hellende daksysteem kunt u onder andere besparen op kosten. Namelijk de kosten voor levering en plaatsing van nieuwe dakpannen. De PV-panelen komen dan in plaats van de dakpannen. Daarnaast kunt u uw huidige uitstraling van uw dak behouden. U kunt kiezen voor dakpannen met ingebouwde zonnecellen die zonnestroom opwekken. Hierdoor blijft de uitstraling van uw woning of bedrijfspand met zonnepanelen in Hoeksche Waard onveranderd.

Platte daken

Ook voor platte daken is het mogelijk om gebruik te maken van zonnepanelen bij u in Hoeksche Waard. De PV-panelen komen in de daarvoor bedoelde console om een ideale hellingshoek te realiseren voor het maximale rendement. Daarnaast worden de dakdoorvoeren voorzien van EPDM, bitumen of PVC zodat het systeem 100% waterdicht te monteren is.

Over ons

Wij zijn zeer gedreven om de uitdaging met u aan te gaan! Boks Bouw en Dakservice is gespecialiseerd om uw pand klaar te maken voor een mooiere en groenere toekomst. Daarnaast geven wij u los van de systeemgarantie, ook garantie op de waterdichte afwerking van het PV-systeem in uw dak.

Contact

Bent u geïnteresseerd om zonnepanelen bij uw woning of bedrijfspand te plaatsen in Hoeksche Waard? Dan helpen wij u graag verder. Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01, te e-mailen naar john@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier