Zonnepanelen

De zon levert iedere dag schone energie waar we allemaal gebruik van kunnen maken!

Boks Bouw en Dakservice uw partner voor het verduurzamen van daken.

Zo kunnen we in/op bijna alle daken de voordelen van zonne- energie realiseren, zonder aanpassingen aan de bestaande dakconstructie.

De zonnepanelen kunnen eenvoudig op een helend dak worden geplaatst of worden geïntrigeerd in het hellende daksysteem, zowel mogelijk bij nieuwbouw als renovatie woningen.

Bij het integreren van de PV-panelen in het hellende daksysteem kunt u o.a. besparen op kosten voor levering en plaatsing van nieuwe dakpannen. De PV-panelen komen dan in plaats van de dakpannen.

Wilt u de huidige uitstraling van uw dak behouden, dan heeft u de mogelijkheid om te kunnen kiezen voor dakpannen met geïntrigeerde zonnecellen die zonnestroom opwekken, hierdoor blijft de uitstraling van uw woning onveranderd.

  • Boks bouw & dakservice is zeer gedreven om de uitdaging met u aan te gaan,
  • Uw woning of bedrijfspand klaar te maken voor de mooiere en groenere toekomst.

Heeft uw woning een plat dak en u wilt gebruik maken van schone energie, dan komen de PV-panelen in daarvoor bedoelde console om een ideale hellingshoek te realiseren voor het maximale rendement.

Voor platte daken zijn eveneens de dak -doorvoeren voorzien van EPDM,
Bitumen of PVC zodat het systeem 100% waterdicht te monteren is.

Wij geven u eveneens los van de systeemgarantie,  garantie op de waterdichte afwerking van het PV-systeem in uw dak.

Wilt u uw dak verduurzamen en investeren in een mooiere en groenere toekomst? Wij denken graag met u mee over de opties en mogelijkheden en horen graag van u!

Wist u dat het rendement van PV panelen op een plat dak behoorlijk kan verbeteren wanneer u kiest voor witte dakbedekking.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.