Dakafwerking

Boks Bouw & Dakservice biedt u de mogelijkheid te kunnen kiezen voor verschillende soorten dakafwerking,

Zinkwerk

Zink is een veelzijdig materiaal met vele mogelijkheden. Het een gebruiksvriendelijke afwerking en is daarnaast het erg stijlvol. Bij ons kunt u terecht voor diverse uitvoeringen waaronder, goten, afdekkappen, daklijsten en zinkenafwerking van dakkapel en kleine daken. Als bouwmateriaal is zink dus een erg betrouwbaar en duurzaam product en goed te combineren met andere materialen.

Wilt u een goed advies of een vrijblijvende offerte ontvangen neem gerust contact met ons op!

Loodwerk 

Voor het waterdicht afsluiten van verbindingen en openingen in het dak gebruiken we Lood, dit voor zowel platte als hellende daken. Een loden afwerking is daarbij erg duurzaam en heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig.

Dit betekent natuurlijk niet dat u er niet naar om hoeft te kijken. Versleten lood op een dak kan lekkages veroorzaken, het is dus erg belangrijk dat het loodwerk in orde is. Wij adviseren om tijdig het lood te laten vervangen of te laten repareren.

Afvoeren -/ doorvoeren

Hemelwaterafvoer:

Een hemelwaterafvoer zoals bijvoorbeeld een dakgoot heeft als functie het afvoeren van regenwater en het voorkomen van wateroverlast. Kortom het is een essentieel onderdeel om de levensduur van uw dak te verlengen.  Evenzo is van belang met regelmaat uw dakgoten te reinigen. Hierdoor voorkomt u dat deze verstopt raakt en voorkomt u vervelende lekkages.

Dakdoorvoeren:

Een dakdoorvoer wordt gebruikt om een waterdichte verbinding te maken in het dakoppervlak. Deze worden vaak gebruikt voor een ventilatiedoorvoer en rook-/gasafvoer of voor leidingdoorvoer.

Boks bouw & dakservice heeft ervaring met het plaatsen en monteren van diverse dakdoorvoeren. Wij kunnen u hierin altijd adviseren.  Bel of app ons of stuur een email voor een vrijblijvend dakadvies!

Voorkom kleine lekkages en gevolgschade, laat jaarlijks u dak controleren! Met ons onderhouds advies heeft u inzicht in uw dak.

Dakramen/dakvensters

Om het wooncomfort op de bovenverdieping of zolder te verbeteren heeft u de mogelijkheid om een dakraam of dakvenster te plaatsen. U creëert d.m.v. een dakraam eenvoudig meer daglicht op uw zolderkamer.  Veelal wordt de optie tot het plaatsen of  het vervangen van een dakraam gerealiseerd tijdens een Dakrenovatie. U kunt bij ons terecht voor zowel het plaatsen van een dakraam / dakvenster of meerdere dakramen.

Velen denken bij een dakraam of dakvenster misschien meteen aan Velux dakraam of Velux dakvenster, de merknaam Velux is namelijk voor de meeste mensen een begrip geworden.  Bij Boks Bouw & dakservice kijken we verder, wij helpen u dan ook graag om het dakraam of dakvenster van uw keuze te leveren en te plaatsen.

Lichtkoepels

Een standaard lichtkoepel is in uitvoering een licht en bolvorming met een grootte die goed afgestemd is op de dagmaat. Door middel van een lichtkoepel kun je op bijna elke plek van het dak genieten van natuurlijk daglicht.

Een juiste dakafwerking is essentieel voor een perfect en waterdicht dak, daarbij is het een belangrijk onderdeel voor het uiterlijk en aanzien van uw woning!

Goed onderhoud is het behoud van uw dak!

zinken afdekkappen
zinken dakbedekking
zinken afwerking dakkapel
zinken dakbedekking
dakraam
lichtkoepel

Neem contact met ons op.

Vraag naar onze offerte op maat.