Dakafwerking

Boks Bouw & Dakservice  biedt u de mogelijkheid te kunnen kiezen voor verschillende soorten dakafwerking zoals;

Zinkwerk

Zink is een veelzijdig materiaal met vele mogelijkheden. Het is een gebruiksvriendelijke dakafwerking en is daarnaast ook nog erg stijlvol. U kunt bij ons terecht voor diverse zinken uitvoeringen zoals, zinken goten, zinken afdekkappen en  zinken daklijsten. Wij kunnen ook uw dakkapel en/of andere kleine daken in een zinken afwerking voor u realiseren. Als bouwmateriaal is zink een erg betrouwbaar en duurzaam product. Zink is daarbij goed te combineren met andere materialen.  Wilt u een goed advies of een vrijblijvende offerte ontvangen neem gerust contact met ons op!

Loodwerk 

Lood wordt vooral gebruik voor het waterdicht afsluiten van verbindingen en openingen in het dak. Voor zowel platte als hellende daken. Versleten lood op uw dak kan lekkage veroorzaken, het is dus erg belangrijk dat uw loodwerk in orde is. Wij adviseren om tijdig uw lood te  laten vervangen of te laten repareren om zo eventuele lekkage te voorkom . Een dakafwerking met lood is duurzaam en heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig. Dit betekent natuurlijk niet dat u er niet naar om hoeft te kijken. Voorkom lekkage en onverwachte kosten, neem tijdig  Contact met ons op.

Waterafvoeren

Een hemelwaterafvoer zoals bijvoorbeeld een dakgoot heeft als functie het afvoeren van regenwater en het voorkomen van wateroverlast. Het is daarbij een essentieel onderdeel om de levensduur van uw dak te verlengen.  Door met regelmaat uw dakgoten te reinigen voorkomt u dat deze verstopt raakt en voorkomt u dat er lekkage kan ontstaan.

Dakdoorvoeren

Een dakdoorvoer wordt gebruikt om een waterdichte verbinding te maken in het dakoppervlak. Deze worden vaak gebruikt voor een ventilatiedoorvoer en rook-/gasafvoer of voor leidingdoorvoer. Boks bouw & dakservice heeft ervaring in het aanbrengen van dakdoorvoeren en kan u hierin adviseren.

Goed onderhoud is het behoud van uw dak!

Dakramen/dakvensters

Om het wooncomfort op de bovenverdieping of zolder te verbeteren heeft u de mogelijkheid om een dakraam of dakvenster te plaatsen. U creëert d.m.v. een dakraam eenvoudig meer daglicht op uw zolderkamer.  Veelal wordt de optie tot het plaatsen of  het vervangen van een dakraam gerealiseerd tijdens een Dakrenovatie.

U kunt bij ons terecht voor zowel het plaatsen van een dakraam / dakvenster of meerdere dakramen. Velen denken bij een dakraam of dakvenster misschien meteen aan Velux dakraam of Velux dakvenster, de merknaam Velux is namelijk voor de meeste mensen een begrip geworden.  Bij Boks Bouw & dakservice kijken we verder, wij helpen u dan ook graag om het dakraam of dakvenster van uw keuze te leveren en te plaatsen.

Lichtkoepels

Een standaard lichtkoepel is in uitvoering een licht en bolvorming met een grootte die goed afgestemd is op de dagmaat. Door middel van een lichtkoepel kun je op bijna elke plek van het dak genieten van natuurlijk daglicht.

 

Een juiste dakafwerking is essentieel voor een perfect en waterdicht dak en daarbij een belangrijk onderdeel voor het uiterlijk en aanzien van uw woning.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.