Dakafwerking

Dakafwerking is belangrijk voor het uiterlijk en aanzien van uw woning maar is zeker zo belangrijk voor de kwaliteit en behoud van uw dak! Boks Bouw & Dakservice is een veelzijdig en kundig bedrijf en biedt u de mogelijkheid te kunnen kiezen voor verschillende soorten dakafwerking.

Zinkwerk

Zink is veelzijdig materiaal met vele mogelijkheden. Het is gebruiksvriendelijk en daarnaast ook nog erg stijlvol. Wij gebruiken zink in veel verschillende uitvoeringen: bakgoten, kilgoten, zakgoten, verholen goten, afdekkappen, daklijsten. Ook dakkapellen en andere kleine daken in zink kunnen wij voor u realiseren. Als bouwmateriaal is zink een erg betrouwbaar en duurzaam product, zink is  goed te combineren met andere materialen.

Loodwerk

Loodwerk wordt vooral gebruik voor het waterdicht afsluiten van verbindingen en openingen in het dak, zowel voor platte als hellende daken. Versleten lood op uw dak kan lekkage veroorzaken, het is dus erg belangrijk dat uw loodwerk in orde is en dat u dit tijdig laat vervangen of repareren. Lood is een duurzaam materiaal en heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig maar dit betekent niet dat u er niet naar om hoeft te kijken. Voorkom lekkage en onverwachte kosten, neem op tijd contact met ons op.

Waterafvoeren

Een dakgoot heeft een belangrijk functie voor het afvoeren van hemelwater en het voorkomen van wateroverlast, het is essentieel voor de levensduur van uw dak. Goed onderhoud en met regelmaat de dakgoten reinigen voorkomt dat deze verstopt raken waardoor er lekkage kan ontstaan

Dakdoorvoeren

Dakdoorvoeren worden vaak gebruikt voor ontluchting, rook- en gasafvoer of leidingdoorvoer. Een dakdoorvoer realiseren is specialistisch werk en vraag om enige aandacht. Boks bouw & dakservice heeft ervaring in het aanbrengen van dakdoorvoeren en kan u hierin adviseren.

Dakramen

Om het wooncomfort op de bovenverdieping of zolder te verbeteren heeft u de mogelijkheid om een dakraam/ dakvenster te plaatsen, velen denken meteen aan Velux. Een Velux dakraam is voor de meeste mensen een begrip geworden. Velux dakvensters zijn verkrijgbaar voor hellende daken – en dakvensters en lichtkoepels voor platte daken.

Wij helpen u graag om u wensen te realiseren, u kunt bij ons terecht om het dakraam van uw keuze te laten monteren.

Lichtkoepels

Een standaard lichtkoepel is in uitvoering een licht en bolvorming met een grootte die goed afgestemd is op de dagmaat. Door middel van een lichtkoepel kun je op bijna elke plek van het dak genieten van natuurlijk daglicht.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.