Woningrenovatie

Woningrenovatie

Heel wat werken vallen onder de term Renovatie of renoveren. Een renovatie is een verbetering, een vernieuwing van de huidige staat van de woning.

Bij een woningrenovatie kunt u denken aan het vernieuwen van schilderwerk, het vervangen van kozijnen, een nieuwe vloer, een nieuw plafond, een herindeling of isoleren van bestaande ruimte, stuc -werk of het vervangen van tegelwerk in badkamer of keuken.

Wanneer we spreken over een dakrenovatie  kunt u denken aan het vernieuwen van huidige dakbedekking, het plaatsen van en nieuw dak of het aanbrengen van dakisolatie.

Heeft u net een nieuw huis gekocht en is staat van de woning verouderd? Of wil u, uw bestaande woning laten renoveren?  Vraag naar onze mogelijkheden!

Boks Bouw en dakservice heeft ervaring in de meest uiteenlopende renovatieprojecten. Wij hebben alles in huis om uw project zorgvuldig en naar wens uit te voeren.

Meer weten over duurzame renovaties. Neem dan vandaag nog  contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een prijsindicatie!

 

Advies

Vaak wordt onderschat hoeveel werk er bij een woningrenovatie of dakrenovatie komt kijken. Een renovatie vraagt om een goede voorbereiding en een grondige planning. Wanneer we een volledige inspectie / inventarisatie hebben kunnen uitvoeren kan worden bepaald welke producten en materialen nodig zijn.

Het is daarom belangrijk dat alles goed op elkaar wordt afgestemd. Dit gaat altijd in goed overleg met u. Ieder heeft zijn eigen wensen en ideeën wat betreft wonen, wij denken graag met u mee om het gewenste eindresultaat te creëren, binnen ieders budget.

Renovatie is een belangrijk onderdeel om de levensduur van uw woning te verlengen en het wooncomfort te verbeteren!

Contact

Heeft u plannen voor het renoveren van uw woning of gebouw, neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor het eventueel maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u daarbij graag met het realiseren van uw wensen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.