Woningrenovatie

Renovatie is een belangrijk onderdeel om de levensduur van uw woning te verlengen. Denk hierbij aan opnieuw behangen, schilderwerk, het vervangen van vloer of plafond, nieuw stucwerk of het vervangen van tegels in badkamer of keuken.

Boks Bouw en dakservice heeft ervaring in de meest uiteenlopende renovatieprojecten. Wij hebben alles in huis om uw project zorgvuldig en naar wens uit te voeren.

Vooraf  aan de woningrenovatie maken wij met u samen een grondige planning. Als eerst wordt er een volledige inspectie en inventarisatie uitgevoerd en wordt er bepaald welke producten en materialen er nodig zijn. Het is daarom belangrijk dat alles goed op elkaar wordt afgestemd. Dit gaat altijd in goed overleg met u. Ieder heeft zijn eigen wensen en ideeën wat betreft wonen, wij denken graag met u mee om het gewenste eindresultaat te creëren, binnen ieders budget.

Heeft u plannen voor het renoveren van uw woning of gebouw, neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor het eventueel maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u daarbij graag met het realiseren van uw wensen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.