Dakrenovatie

Boks bouw en dakservice uw specialist in dakrenovatie, dakbedekking, dakisolatie en Lood- zinkwerk.

Dakrenovatie

Wanneer de huidige dakbedekking ernstig is verouderd, of wanneer het dakonderhoud niet meer voldoet, is het moment om dakrenovatie toe te passen.  Ook is het dan verstandig om tegelijkertijd na te denken over dakisolatie.

Door tegelijkertijd het dak te verduurzamen, verlaagt u niet alleen uw energierekening maar verhoogt u ook uw wooncomfort. Zo is isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele maatregelen

Wilt u meer informatie, of gebruik maken van onze diensten neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

Werkwijze,

Is uw dak al enige tijd niet gecontroleerd, dan kunnen wij voor u op verzoek een dakinspectie uitvoeren. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in uw dak. Kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt en meestal direct worden verholpen. Zo zorgt u ervoor dat uw dak in optimale conditie blijft

Dakinspectie,

Een dakinspectie vraagt om een goede kennis en inzicht in de kwaliteit van de aanwezige dakbedekking. Boks bouw en dakservice heeft de expertise om zowel hellende als platte daken te inspecteren. Na een uitgevoerde dakinspectie krijgt u van ons een onderhoudsadvies. U heeft met het dakrapport direct inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de huidige dakbedekking. Zo zorgt u er altijd voor dat uw dak zich in topconditie bevindt!

Wacht niet te lang, stel niet langer uit maar vraag naar ons onderhoud-en dakadvies !

Ons advies

Ons dak speelt een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van de woning en is medebepalend voor de uitstraling van de woning. Daarbij is de dakbedekking een belangrijk onderdeel van het dak.

Ons dak krijgt door de jaren heen heel wat te voorduren. Iedere dag wordt het dak blootgesteld aan diverse weersinvloeden, zoals warmte, kou, wind en regen. Om lekkages en waterschade te voorkomen is een  periodiek en preventief onderhoud aan het dak een must.

Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten, laat tijdig uw dak controleren !

Dakisolatie

Wanneer er veel onderhoudswerkzaamheden aan het dak zouden moeten plaatsvinden is het tevens verstandig om ook te investeren in dakisolatie. U kunt hiermee jaarlijks profiteren van lagere energiekosten en direct genieten van een comfortabel binnenklimaat. Zo is isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele maatregelen.

Uw dak langs buiten isoleren is tevens het meest effectief, omdat de dakisolatie niet onderbroken wordt. Zo voorkomt u een eventuele koudebrug die een negatieve invloed kan hebben op de totale isolatiewaarde. Daarbij is de dakconstructie beter beschermd tegen vocht en weersinvloeden wanneer het dak vanaf de buitenzijde kan worden geïsoleerd.

Wilt u uw dak verduurzamen en direct besparen op uw energiekosten? 

Wij komen graag bij u langs om het huidige daksysteem te bekijken en de isolatiematregelen te bespreken.

hellende daken

dakwerken - dakrenovatie

platte daken

Dakwerken , nieuwe dakbedekking

situatieschets

dakwerkzaamheden -dakinspectie

duurzame-renovatie

dakwerken, dakisolatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.