Dakrenovatie

Is uw dak aan vervanging toe, onderhevig aan slijtage door ouderdom en is het tijd voor dakrenovatie?  Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Door uw dak tijdig te laten renoveren voorkomt u dat uw dakconstructie wordt aangetast door vervelende lekkages.

Ons dak speelt een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van onze woning. Zo beschermd het dak uw woning tegen weersinvloeden zoals regen, wind en de invloed van de felle zon.

Dakrenovatie vergt een goede voorbereiding, het is dan ook belangrijk dat er een grondige planning wordt gemaakt. Zo is het belangrijk dat het één en ander goed op elkaar wordt afgestemd. U wilt immers zo goed mogelijk geïnformeerd worden over de te verwachte kosten en mogelijkheden voor een dakrenovatie. De kosten worden mede bepaald door het type dak, het materiaal en het oppervlak.

Boks Bouw & Dakservice kan u na een uitgevoerde dakinspectie en inventarisatie informeren over noodzakelijke en benodigde werkzaamheden aan uw dak.

Tijdens het renoveren van daken komen wij geregeld slecht houtwerk tegen door o.a. aantasting van het dakbeschot. De oorzaak is meestal door langdurige lekkage die niet tijdig is opgemerkt. Deze problematiek had met een kleine ingreep mogelijk verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen.

Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten, laat tijdig uw dak controleren!

Overweegt u om uw dak te laten renoveren dan is zeker de moeite waard om dit te combineren met het aanbrengen van dakisolatie.

Bent u toe aan een nieuw dak, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dakisolatie

Wanneer u uw dak laat renoveren is het verstandig om ook na te denken over dakisolatie.

Zo is isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele maatregelen. Het isolatiescherm is bij deze aanpak niet onderbroken en u voorkomt koudebruggen die een negatieve invloed kunnen hebben op de totale isolatiewaarde van uw woning. Daarbij is uw dakconstructie goed beschermd tegen vocht en weersinvloeden wanneer u vanaf de buitenzijde het dak laat isoleren.

Door het verduurzamen van het dak, verlaagt u niet alleen uw energierekening maar verhoogt u ook uw wooncomfort.

Wilt u uw dak verduurzamen en direct besparen op uw energiekosten? Neemt u dan contact met ons op!

Wij komen graag bij u langs om het huidige daksysteem te bekijken en de isolatiematregelen te bespreken. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.