Dakrenovatie

U kunt door middel van dakrenovatie de levensduur van uw dak verlengen!

Wanneer onderhoud aan uw dak niet meer voldoet of wanneer uw dakbedekking ernstig is verouderd adviseren wij u om uw dak te laten renoveren. Een dakrenovatie is vaak een stuk goedkoper dan het aanleggen van een nieuw daksysteem.

Ons Advies; laat jaarlijks uw dakbedekking controleren en voorkom hiermee het risico op lekkage en onnodige kosten voor herstel. Wij zijn u hierbij graag van dienst!

Door een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Schade aan de onderliggende dakconstructie, ontstaan door langdurige lekkage worden beperkt.

Een dak moet ons tenslotte langdurig beschermen tegen diverse weersinvloeden, zoals wind, regen, kou en warmte. Een juist aangebrachte dakbedekking kan lang meegaan en is mede bepalend voor de uitstraling van het dak. Daarbij speelt ons dak een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van onze woning.

Werkwijze,

Een dakrenovatie vergt een goede voorbereiding, het is dan ook belangrijk dat er vooraf een grondige planning wordt gemaakt. Zo is het belangrijk dat het één en ander goed op elkaar is afgestemd. U wilt immers zo goed mogelijk geïnformeerd worden over de te verwachte kosten en mogelijkheden. De kosten worden mede bepaald door het type dak, het materiaal en het oppervlak. Iedere dakrenovatie begint met een volledige dakinspectie.

Dakinspectie,

Boks Bouw & Dakservice kan u na een volledige dakinspectie en inventarisatie volledig informeren, over de noodzakelijke/benodigde werkzaamheden aan uw dak.

Helaas komen wij tijdens het renoveren van daken geregeld slecht houtwerk tegen door o.a. aantasting van het dakbeschot. De oorzaak is meestal door langdurige lekkage die niet tijdig is opgemerkt.

Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten, laat tijdig uw dak controleren!

Deze problematiek had met een kleine ingreep mogelijk verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen. Overweegt u om uw dak te laten renoveren dan is zeker de moeite waard om dit te combineren met het aanbrengen van dakisolatie.

Is uw dak aan vervanging toe, neem dan contact met ons op en maak een afspraak!

Dakisolatie

Wanneer u uw dak wilt laten renoveren, kunt u er voor kiezen om direct ook te isoleren. Door tegelijkertijd het dak te verduurzamen, verlaagt u niet alleen uw energierekening maar verhoogt u ook uw wooncomfort. Zo is isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele maatregelen.

Uw dak langs buiten isoleren is het meest effectief  omdat de dakisolatie niet onderbroken word. Zo voorkomt u een koudebrug die een negatieve invloed kan hebben op de totale isolatiewaarde. Daarbij is de  dakconstructie beter beschermd tegen vocht en weersinvloeden wanneer het dak vanaf de buitenzijde kan worden geïsoleerd.

Wilt u uw dak verduurzamen en direct besparen op uw energiekosten? 

Neemt u dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Wij komen graag bij u langs om het huidige daksysteem te bekijken en de isolatiematregelen te bespreken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.