Dakrenovatie

Boks Bouw & Dakservice adviseert u graag wanneer het onderhoud aan het dak niet meer voldoet, om het dak te laten renoveren. Een dakrenovatie vergt een goede voorbereiding, daarbij is het erg belangrijk dat er vooraf een grondige planning wordt gemaakt, dit wordt vaak onderschat.

Na een volledige dakinspectie en inventarisatie kan worden bepaald welke producten en materialen benodigd zijn, het is belangrijk dat het één en ander goed op elkaar wordt afgestemd. Dit gaat altijd in goed overleg met de klant.

Wanneer u overweegt een dakrenovatie te laten uitvoeren, denkt u er dan ook eens over na om uw dak tegelijkertijd  te laten isoleren.

Dakisolatie

Van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele en eenvoudige ingrepen.

Door tegelijkertijd uw dak te isoleren vanaf de buitenzijde is de dakconstructie goed beschermd tegen vocht en weersinvloeden. Het isolatiescherm is bij deze aanpak niet onderbroken en u voorkomt koudebruggen die een negatieve invloed kunnen hebben op de totale isolatiewaarde.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.