dakwerken
dakbedekking
dakwerken
dakwerken
dakwerken
dakbedekking
dakwerken
dakwerken
dakbedekking
dakwerken
dakbedekking
dakwerken

Boks Bouw & Dakservice is uw dak-specialist als het gaat om dakwerken! Wij zijn een veelzijdig werkend bedrijf. U kunt bij ons terecht voor o.a. dakonderhoud, dakrenovatie en verduurzaming van daken.

Niet ieder dak is gelijk, maar ieder dak heeft onderhoud nodig. Vaak is het voor u niet direct duidelijk waar uw dak om vraagt totdat u last krijgt van vervelende lekkages, met als gevolg onnodige schade.

Dakinspectie

Door vakkundig dak onderhoud kan de levensduur van uw dak verlengt worden! Het zorgt ervoor dat de
conditie van uw dak stabiel blijft en dat kleine problemen vroegtijdig aan het licht komen.

Laat ons jaarlijks uw dak ( dakbedekking) controleren, voorkom zo grote schade en daardoor onnodige hoge kosten. U heeft hierdoor altijd inzicht in de waterhuishouding van uw dak en conditie van uw dakbedekking.

Wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, laat het ons weten.

contact

Dakbedekking:

Dakbedekking is er in diversen soorten, het type dakbedekking en keuze hangt vooral af van het soort dak van de woning of gebouw. Ons dak speelt dan ook een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van onze woning. Ons dak / dakbedekking biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden en is mede bepalend voor de uitstraling van het dak.

Dakrenovatie:

Dakrenovatie, wanneer onderhoud aan uw dak niet meer voldoet of wanneer uw dakbedekking ernstig is verouderd, adviseren wij om uw dak te laten renoveren. Wanneer u uw dak wilt laten renoveren, kunt u er voor kiezen om ook direct uw dak te laten isoleren.

Door tegelijkertijd het dak te verduurzamen, verlaagt u niet alleen uw energierekening maar verhoogt u ook uw wooncomfort. Zo is isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele maatregelen

Is uw dak aan vervanging toe, neem gerust  contact met ons op. Ontvang vrijblijvend een Offerte op maat.

Dakafwerking:

Boks Bouw & Dakservice  biedt u de mogelijkheid te kunnen kiezen voor verschillende soorten dakafwerking zoals; Lood en -zinkwerk    |   afvoeren en dakdoorvoer      |   raam en – dakvensters   |     lichtkoepels

 

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!