dakwerken
dakbedekking
dakwerken
dakwerken
dakwerken
dakbedekking
dakwerken
dakwerken
dakbedekking
dakwerken
dakbedekking
dakwerken

Dakwerken

Boks Bouw & Dakservice is uw dak-specialist als het gaat om diverse dakwerken! Wij zijn een veelzijdig werkend bedrijf. U kunt bij ons terecht voor o.a. dakonderhoud, dakrenovatie en verduurzaming van daken.

Niet ieder dak is gelijk, maar ieder dak heeft wel onderhoud nodig. Vaak is het voor u niet direct duidelijk waar uw dak om vraagt totdat u last krijgt van vervelende lekkages, met als gevolg onnodige schade.

Dakinspectie

Door vakkundig onderhoud kan de levensduur van uw dak verlengt worden! Het zorgt ervoor dat de
conditie van uw dak stabiel blijft en dat kleine problemen vroegtijdig aan het licht komen.

Door jaarlijks uw dak ( dakbedekking) te laten controleren, voorkomt u mogelijke schade en onnodige hoge kosten voor herstel.  U heeft met een jaarlijkse dakinspectie altijd inzicht in de waterhuishouding van uw dak en conditie van uw hudige dakbedekking.

Bel of mail ons, wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking.

Wij kunnen u duidelijkheid bieden!

 

Dakbedekking:

Dakbedekking is er in diversen soorten, het type dakbedekking en keuze hangt vooral af van het soort dak van de woning of gebouw. Het dak speelt dan ook een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van onze woning. Uw dak / dakbedekking biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden en is mede bepalend voor de uitstraling van het dak.

Dakrenovatie:

Dakrenovatie, wanneer onderhoud aan uw dak niet meer voldoet of wanneer uw huidige dakbedekking ernstig is verouderd, adviseren wij om uw dak te laten renoveren.  Ook is het verstandig om wanneer u er voor kiest uw dak te laten renoveren het dak direct te  isoleren.

Door tegelijkertijd het dak te verduurzamen, verlaagt u niet alleen uw energierekening maar verhoogt u ook uw wooncomfort. Zo is isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele maatregelen

Is uw dak aan vervanging toe, neem contact met ons op. Vraag naar onze vrijblijvende Offerte op maat!

Dakafwerking:

Boks Bouw & Dakservice  biedt u de mogelijkheid te kunnen kiezen voor verschillende soorten dakafwerking zoals; Lood en -zinkwerk    |   afvoeren en dakdoorvoer      |   raam en – dakvensters   |     lichtkoepels

 

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!