Woning verbouwen

Wanneer u meer ruimte wilt creëren in uw huidige woning. Of wanneer u uw woning wilt  laten aanpassen naar uw persoonlijke wens kunt u kiezen voor verbouwen. Anders dan bij renoveren, is een verbouwing vaak veel ingrijpender door het wijzigen van de huidige situatie. Boks Bouw & Dakservice heeft voor iedere verbouwing groot of klein volledige aandacht en zorg. We begeleiden en adviseren u van ontwerp tot uitvoering en nemen u de zorg van uw bouwproject uit handen.

Het hoofddoel van een verbouwing is om uw woonplezier te verbeteren!

 

Onze werkwijze

Vooraf aan een verbouwing is het belangrijk dat er eerst een goede planning wordt gemaakt en alles volledig op elkaar is afgestemd. Dit wordt vaak onderschat. Een geslaagde verbouwing hangt samen met een stipte planning om het gewenste resultaat te behalen.

Loopt u al enige tijd rond met verbouwplannen, die u graag wilt laten uitwerken en/of uitvoeren? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Iedere opdracht wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen, behoeften, situaties en mogelijkheden. Geen mens of wens is gelijk, de één houdt van strak of modern terwijl de ander weer de voorkeur geeft aan een klassieke bouwstijl.

Boks bouw en dakservice heeft alles in huis om uw bouwproject zorgvuldig en naar tevredenheid uit te voeren. Wij hebben door jarenlange ervaring en kennis een goed inzicht in de verschillende stappen voor een geslaagde verbouwing.

Vanzelfsprekend nemen wij graag vooraf uw woonwensen uitvoerig met u door en helpen u met het maken van een correcte bouwplanning,

Het succes van ieder bouwproject staat of valt met wederzijdse duidelijkheid en vertrouwen!

De mogelijkheden

Boks Bouw & Dakservice kan u voorzien in alle aspecten wat betreft bouwen of verbouwen van uw woning of gebouw. U kunt hierbij denken aan herindelen van bestaande ruimte, een aan- /uitbouw of dakopbouw, timmerwerk, stucwerk, tegelwerk, vloeren, het verbouwen van keuken of badkamer, het isoleren van uw woning. Uw opdracht wordt afgestemd op uw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Geen mens of wens is gelijk.

Contact

Wilt u uw gaan verbouwen of  bent u toe aan verandering en woonachtig in de regio , neem dan contact met ons op voor meer informatie of maken van een afspraak. Dit kan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0653941601. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Wordt u liever direct door ons teruggebeld, laat hieronder u naam en telefoonnummer achter en wij bellen u!

timmerwerk, houtenvloer, verduurzaming, woning renovatie
timmerwerk, houtenvloer, verduurzaming, woning renovatie
stucwerk, stuukwerk, woningrenovatie- verduurzaming
stucwerk, stuukwerk,
kozijnen,
kozijnen,
Schilderwerk, woning renovatie.
Schilderwerk, woning renovatie.
timmerwerk, houtenvloer, verduurzaming, woning renovatie
stucwerk, stuukwerk,
kozijnen,
Schilderwerk, woning renovatie.