Werkwijze

Van potlood tot woongenot
Ons team heeft een ambachtelijk oog voor detail. Wanneer u voor Boks bouw & dakservice kiest, dan kiest u voor persoonlijke benadering. Uw opdracht wordt afgestemd op uw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Geen mens of wens is gelijk, de één houdt van strak en modern terwijl de ander weer de voorkeur geeft aan een klassieke bouwstijl.

Offerte
Heeft u al een duidelijk beeld van wat u wilt of zelfs al een gedetailleerde tekening? Dan kunnen wij op basis van de door u geleverde informatie een offerte opmaken. Eventueel kunnen wij waar mogelijk met u meedenken over de beste alternatieven.

Persoonlijk advies
Heeft u alleen nog een ruw idee en wilt u eerst over de mogelijkheden met ons van gedachten wisselen, geen enkel probleem! Wij kunnen in een vroeg stadium meedenken over uw opties en mogelijkheden en zo een situatie creëren die het beste aansluit bij uw wensen.

Garantie

Boks Bouw & Dakservice biedt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden standaard 12 maanden. De garantie op dakwerkzaamheden is 10 jaar, zowel op de dakbedekking als op de materialen in overeenstemming met de product opgave van de fabrikant c.q. leverancier.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.