Stucwerk

Mooi en strak stucwerk maken het verschil in uw woning! Een goed gestucte muur zorgt voor een uitstekende ondergrond voor uw schilder- of behangwerk, daarbij siert een strak gestucte muur het interieur en doet veel voor de lichtinval in de woning.

Onze stukadoors zorgen ervoor dat uw wanden mooi worden afgewerkt en de basis in orde is voor een juiste afwerking. Zo zijn er veel varianten mogelijk met ieder zijn eigen stijl en eigenschap, bepalend voor glad stucwerk of stucwerk met structuur is ruimte waar het stucwerk zal worden aangebracht.

Bij iedere klus groot of klein hebben wij voor u als klant alle zorg en aandacht, voor zowel zakelijke en particuliere klanten.

Stuken is een vak apart en vereist expertise en vakkundigheid, Boks Bouw & Dakservice heeft door jarenlange ervaring en door gebruik van de beste materialen de benodigde  kennis om u te voorzien in al uw specifieke stuukwensen en u te verzekeren van een stralend en strak resultaat.

De voordelen van stucwerk:

  • Oneffenheden in wand of muur zijn makkelijk weg te werken;
  • Voor mooi schilder- of behangwerk is het hebben van een goed gestucte ondergrond altijd de beste basis;
  • Glad gestucte muren geven een strakker uiterlijk;
  • Stucwerk is stootvast daarmee wordt de kans op beschadigingen kleiner en gaat duidelijk langer mee dan de gemiddelde muur die alleen geschilderd is;
  • Stucwerk is een duurzame keuze;
  • De kosten zijn uiteindelijk op lange termijn lager;
  • Er zijn veel varianten in stucwerk mogelijk;

Contact

Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze service en wilt u meer informatie van onze stukadoor? Neem dan Contact met ons op!

Wordt u liever direct door ons teruggebeld, laat hieronder u naam en telefoonnummer achter en wij bellen u!

Stucwerk
stucwerk Leersum 2021-01-23 voor kamer bgg
Naamloos

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.