Dakbedekking

Het dak heeft een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van uw woning of bedrijfspand, het biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden.

Het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak, of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw.

Boks Bouw & Dakservice is u graag van dienst betreffende, dakaanleg, dakrenovatie en dakonderhoud van Pannendaken, Bitumendaken, Leien, EPDM en PVC daken. Ook voor zink- en loodwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Dak-inspectie, onderhoudsadvies,

Na verloop van jaren kan een dak kleine gebreken gaan vertonen, die op een later tijdstip voor grote problemen kunnen zorgen.

Zo komen wij geregeld  bij het renoveren van daken slecht houtwerk tegen, o.a. door aantasting van het huidige dakbeschot. Dit ontstaat meestal door langdurige lekkages die niet tijdig zijn opgemerkt. Deze problematiek had met een kleine ingreep verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen.

Wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de dakbedekking kunnen wij voor u een dakinspectie uitvoeren. Op basis van onze bevindingen kunnen we vervolgens voor u een dakrapportage / onderhoudsadvies realiseren. U heeft met deze schriftelijke rapportage direct inzicht in de conditie van uw dak en informatie over de te verwachten kosten.

Een dakrapportage bevat o.a. foto’s van het betreffende dak, gegevens over de staat van het dak en de conditie van de dakbedekking.

Wilt u meer inzicht in de kwaliteit en de waterhuishouding van uw dak.

Neem dan contact met ons op voor een dakinspectie !

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.