Dakbedekking

Bent u opzoek naar een ervaren dakdekker voor nieuwe dakbedekking. Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken. Zo nemen we de totale zorg voor uw dak graag uit handen.

Dakbedekking is er in diversen soorten, het type dakbedekking en keuze hangt vooral af van het soort dak van de woning of het gebouw. Denk hierbij aan de verschillende soorten dakpannen, de bitumineuze of kunststof dakbedekking en het lood-, koper- en zinkwerk.

Boks bouw en dakservice  is u graag van dienst met alle facetten van het dak.

Zoals dakinspectie, daklekkage, dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud.

Isolatie

Wanneer u uw dak wilt laten renoveren is het verstandig om ook na te denken over dakisolatie.

Het Isoleren van het daken is ongetwijfeld één van de meest rendabele maatregelen. Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een optimaal wooncomfort en besparing op uw energieverbruik.

 

Heeft u een lekkage, twijfelt u aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, neemt u dan contact met ons op!

 

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Dakinspectie, onderhoudsadvies,

Het dak beschermt uw woning tegen diverse weersinvloeden zoals regen, hagel, wind en felle zonnestralen. Het dak is mede bepalend voor je wooncomfort.

Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het dak in optimale conditie is en blijft.

Door tijdig een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt! Zo voorkomt u vervelende verrassingen en onnodige schade door eventuele lekkages.

Twijfelt u aan de status van uw dak of de conditie van de dakbedekking?

Boks Bouw & Dakservice informeert u graag op basis van zijn bevindingen waar u dak om vraagt. Na een uitgevoerde dakinspectie krijgt u van ons altijd een onderhoudsadvies en inzicht in de noodzakelijke / benodigde werkzaamheden indien aanwezig.

Met onze schriftelijke rapportage heeft u inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de dakbedekking.

Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten, en laat tijdig uw dak controleren!

Het inschakelen van de juiste vakmensen is meestal pas wanneer men een lekkage ondervind.  Zo komen we geregeld slecht houtwerk tegen tijdens het renoveren van daken , door o.a. aantasting van het huidige dakbeschot. Deze problematiek had met een kleine ingreep verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen.

Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en een advies op maat?

Neem dan contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak!

dakpannen
bitumineuze dakbedekking
dakrenovatie
bitumen dakbedekking

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.