Dakbedekking

Het dak heeft een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van uw woning of bedrijfspand, het biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden.

Het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak, of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw.

Boks Bouw & Dakservice is u graag van dienst betreffende, dakaanleg, dakrenovatie en dakonderhoud van Pannendaken, Bitumendaken, Leien, EPDM en PVC daken. Ook voor zink- en loodwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Dak inspectie, onderhoudsadvies,

Na verloop van jaren kan een dak kleine gebreken gaan vertonen, die op een later tijdstip voor grote problemen kunnen zorgen. Zo komen wij geregeld  bij het renoveren van daken slecht houtwerk tegen, o.a. aantasting van het huidige dakbeschot. Dit ontstaat meestal door langdurige lekkages die niet tijdig zijn opgemerkt. Deze problematiek had met een kleine ingreep verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen.

Veel voorkomende problemen zijn dan ook te wijten aan de slechte conditie van de dakbedekking.

Wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, kunt u door ons een dakinspectie laten uitvoeren.

Op basis van de bevindingen kan er een dakrapportage / onderhoudsadvies worden opgemaakt. U krijgt hiermee inzicht in de kwaliteit en de waterhuishouding van uw dak.

Een dakrapportage  bevat o.a. foto’s van het betreffende dak, gegevens over de staat van het dak en de conditie van de dakbedekking.

Dak onderhoud zorgt voor dak behoud en verlengt de levensduur van het dak! Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten, laat tijdig uw dak controleren.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.