Dakbedekking

Het dak heeft een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van uw woning of bedrijfspand, het biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden.

Het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak, of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw.

Boks Bouw & Dakservice is u graag van dienst betreffende, dakaanleg, dakrenovatie en dakonderhoud van Pannendaken, Bitumendaken, Leien, EPDM en PVC daken. Ook voor zink- en loodwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Dak-inspectie, onderhoudsadvies,

Na verloop van jaren kan een dak kleine gebreken gaan vertonen, die op een later tijdstip voor grote problemen kunnen zorgen. Wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de dakbedekking dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Boks bouw en dakservice kan voor u een dak-inspectie uitvoeren en kunnen op basis van de bevindingen vervolgens een dakrapport / onderhoudsadvies realiseren. U krijgt met onze schriftelijke rapportage inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de dakbedekking. Hiermee heeft u direct een duidelijk beeld over de benodigde werkzaamheden en de eventueel te verwachten kosten!

Bij het renoveren van daken komen wij geregeld slecht houtwerk tegen, o.a. door aantasting van het huidige dakbeschot. Dit ontstaat meestal door langdurige lekkages die niet tijdig zijn opgemerkt. Deze problematiek had met een kleine ingreep verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen. Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten, en laat tijdig uw dak controleren.

Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en een advies op maat?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.