Dakbedekking

Bent u opzoek naar de juiste vakman voor uw dakbedekking. Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken. Zo nemen we de totale zorg voor uw dak uit handen.

Dakbedekking is er in diversen soorten, het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak van de woning of gebouw. U kunt bij ons terecht voor o.a. pannen en bitumen daken, leien daken , EPDM en PVC daken, maar ook voor zink- en loodwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Een juist aangebrachte dakbedekking biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden en is mede bepalend voor de uitstraling van uw dak.

Het dak heeft een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van uw woning of bedrijfspand. Wanneer u uw dak wilt laten renoveren is het verstandig om ook na te denken over dakisolatie.  Het Isoleren van het daken is ongetwijfeld één van de meest rendabele maatregelen. Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een optimaal wooncomfort en besparing op uw energieverbruik.

Heeft u een lekkage, twijfelt u aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, neemt u dan contact met ons op!

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Dakinspectie, onderhoudsadvies,

Door tijdig een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Gebreken die in de loop van jaren in de dakbedekking zijn ontstaan. Zo voorkomt u met een dak controle vervelende verrassingen en onnodige schade door een eventuele lekkage.

Wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de dakbedekking dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Boks Bouw & Dakservice informeert u graag op basis van zijn bevindingen waar u dak om vraagt. Na een uitgevoerde dakinspectie krijgt u van ons altijd een onderhoudsadvies en inzicht in de noodzakelijke / benodigde werkzaamheden indien aanwezig.

Met onze schriftelijke rapportage heeft u inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de dakbedekking.

Het inschakelen van de juiste vakmensen is meestal pas wanneer men een lekkage ondervind.  Zo komen we geregeld slecht houtwerk tegen tijdens het renoveren van daken , door o.a. aantasting van het huidige dakbeschot. Deze problematiek had met een kleine ingreep verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen. Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten, en laat tijdig uw dak controleren!

Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en een advies op maat?

Neem dan contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.