Dakdekker Schiedam

Dakdekker SchiedamBent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Schiedam voor uw dakbedekking ? Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken. Zo nemen we de totale zorg voor uw dak uit handen.

Dakbedekking

Dakbedekking is er in diversen soorten, het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak van de woning of gebouw.  U kunt bij ons terecht voor aanleg van nieuwe daken, renovatie, onderhoud en reparatie aan uw dak.

Wij zijn u graag van dienst met o.a.  pannendaken, EPDM en bitumineuze daken, maar ook voor uw lood- en zinkwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Het dak kan na verloop van jaren kleine gebreken gaan vertonen die op een later tijdstip voor grote problemen kunnen zorgen. Wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, laat dan tijdig uw dak controleren.

Bent u opzoek naar dakdekker in Schiedam voor een volledige dak controle, neemt u dan contact met ons op!

Dakinspectie, Schiedam,

Door een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Gebreken die in de loop van jaren in de dakbedekking kunnen zijn ontstaan. Zo voorkomt u met een tijdige controle van uw dak vervelende verrassingen en onnodige schade door een eventuele lekkage.

Boks Bouw & Dakservice informeert u op basis van haar bevindingen waar u dak om vraagt. Na een uitgevoerde dakinspectie krijgt u van ons altijd een onderhoudsadvies en inzicht in de noodzakelijke / benodigde werkzaamheden indien aanwezig.

Wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de dakbedekking, bel gerust voor een afspraak!

Onderhoudsadvies

Boks Bouw & Dakservice informeert u op basis van haar bevindingen waar u dak om vraagt. Na een uitgevoerde dakinspectie krijgt u van ons altijd een onderhoudsadvies en inzicht in de noodzakelijke / benodigde werkzaamheden indien aanwezig.

Met onze schriftelijke rapportage heeft u inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de dakbedekking.

Het inschakelen van de juiste vakmensen is meestal pas wanneer men een lekkage ondervind.  Zo komen we geregeld slecht houtwerk tegen tijdens het renoveren van daken , door o.a. aantasting van het huidige dakbeschot. Deze problematiek had met een kleine ingreep verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen. Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten, en laat tijdig uw dak controleren!

Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en een advies op maat, vraag vandaag een offerte aan!

Contact

Bent u woonachtig in Schiedam en opzoek naar een ervaren dakdekker, neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01, te e-mailen naar info@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)