Dakdekker Schiedam

Dakdekker SchiedamBent u op zoek naar een geschikte dakdekker in Schiedam voor uw woning of gebouw? Dan helpen wij u graag verder! Het dak heeft een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van uw woning of bedrijfspand, deze biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden. Boks Bouw en Dakservice is u graag van dienst voor dak aanleg, dakrenovatie en dak onderhoud van pannendaken, bitumendaken, leien, EPDM en PVC daken. Ook voor zink- en loodwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

De oorzaak

Na verloop van jaren kan een dak kleine gebreken gaan vertonen die op een later tijdstip voor grote problemen kunnen zorgen. Daarom is het verstandig om een dakdekker in Schiedam in te schakelen. Zo komen wij geregeld slecht houtwerk tegen bij het renoveren van daken. Denk hierbij onder andere aan aantasting van het huidige dakbeschot. Dit ontstaat door langdurige lekkages die niet tijdig zijn opgemerkt. Deze problematiek had met een kleine ingreep verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen.

Veel voorkomende problemen zijn dan ook te wijten aan de slechte conditie van de dakbedekking. Wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, kunt u een dak inspectie door een erkende dakdekker in Schiedam laten uitvoeren.

Onze werkwijze

Op basis van de bevindingen wordt er een dak rapportage opgemaakt met daarin onderhoudsadvies. U krijgt hiermee inzicht in de kwaliteit en de waterhuishouding van uw dak. De rapportage bevat onder andere foto’s van het betreffende dak, gegevens over de staat van hiervan en de conditie van de dakbedekking. Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten, en laat tijdig uw dak controleren door een erkende dakdekker in Schiedam.

Contact

Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze service als dakdekker in Schiedam? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01, te e-mailen naar john@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier