Keukens en badkamers

De keuken is een van de meest intensief gebruikte ruimtes in het huis. Daarom moet het verbouwen natuurlijk zo snel en efficiënt mogelijk gebeuren. Bij het verbouwen van een keuken zijn de planning en de kosten afhankelijk van wat er moet gebeuren. Als u bijvoorbeeld uw huidige hoekkeuken om wilt toveren tot een kookeiland, is dit vaak duurder dan een nieuwe keuken plaatsen met dezelfde opstelling. De reden hiervoor is dat er meer werkzaamheden verricht moeten worden als slopen, leidingen verplaatsten, de vloer aanpakken, stuken, etc.

Daarnaast helpen wij graag bij het renoveren of verbouwen van de badkamer. Of u nu gaat om een compleet nieuwe badkamer of alleen een douchecabine, u bent bij ons aan het juiste adres ! Een badkamer vinden die perfect bij uw wensen aansluit is nog niet zo makkelijk. Daarom helpen wij graag om al uw wensen te realiseren. Wij realiseren voor u de gehele verbouwing van uw badkamer van A tot Z  tot in de kleine details.

Als eerst komen we vrijblijvend bij u langs om de huidige keuken en/of badkamer te bekijken en uw wensen te bespreken. Onze vakmensen denken graag met u mee en geven u deskundig advies. Hierop kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken, met benodigde materialen en werkzaamheden en niet onbelangrijk een kosten indicatie. Zo zorgen wij er samen voor dat de werkzaamheden zo goed mogelijk zullen verlopen.

Wij beschikken over vakkundig personeel en gaan  graag voor u aan de slag ! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundig advies en een offerte op maat!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.