Keukens en badkamers

Keukens en Badkamers, een keuken of badkamer is een van de meest intensief gebruikte ruimtes in het huis. Daarom moet het verbouwen natuurlijk zo snel en efficiënt mogelijk gebeuren. Bij het verbouwen van een keuken of badkamer zijn de planning en kosten afhankelijk van wat er moet gaan gebeuren. Zo zijn de kosten vaak hoger als u bijvoorbeeld uw huidige hoekkeuken om wilt toveren tot een kookeiland. U de huidige indeling van uw badkamer wilt laten aanpassen.

Uiteindelijk zullen er meer werkzaamheden verricht moeten gaan worden. U kunt hierbij denken aan sloopwerkzaamheden, het verleggen van leidingwerk, het aanpassen van de vloeren, het stuken en alle overige werkzaamheden. Bij Boks Bouw & Dakservice bent u verzekerd van het perfecte totaalplaatje, wij hebben  alles in huis om uw project zorgvuldig en naar wens te realiseren. Of u nu gaat om compleet nieuwe keukens en badkamers of alleen om het plaatsen van een keukenblok of een douchecabine. U bent bij ons aan het juiste adres ! Een geschikte keuken of badkamer vinden die direct bij uw wensen aansluit is nog niet zo makkelijk. Daarom helpen wij graag om al uw wensen te realiseren.

Wij realiseren voor u de gehele verbouwing van uw  keuken of badkamer van A tot Z  en tot in de kleine details.

Advies

Boks Bouw & Dakservice komt eerst vrijblijvend bij u langs om de huidige keuken en/of badkamer te bekijken en uw wensen te bespreken. Onze vakmensen denken graag met u mee en geven u deskundig advies. Hierop kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken, met benodigde materialen en werkzaamheden en niet onbelangrijk een kosten indicatie. Zo zorgen wij er samen voor dat de werkzaamheden zo goed mogelijk zullen verlopen.

Wij beschikken over vakkundig personeel en gaan  graag voor u aan de slag ! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundig advies en een offerte op maat!

opstellen keuken
badkamer

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.