Schilder Delft

Schilderwerk kan veel doen met de uitstraling van uw woning of pand in Delft . Wanneer u werkzaamheden door een schilder uit gaat laten voeren, wilt u dan ook verzekerd zijn van kwaliteit en vakmanschap. Kies dan voor Boks Bouw en Dakservice. Wij zijn een modern en innovatief bedrijf met specialisaties op meerdere gebieden, waaronder schilderwerk.

Bij Boks Bouw en Dakservice werken wij uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en de nieuwste technieken. Voor vrijwel iedere klus beschikken wij over de juiste materialen en kennis. Wij bieden onze diensten dan ook zowel aan de zakelijke als particuliere markt.

Schilder Delft Onze werkwijze voor schilderen in Delft

Wanneer u kiest voor Boks Bouw en Dakservice, kiest u voor een persoonlijke benadering. Wij bespreken uitgebreid uw wensen en situatie. Daarnaast zullen wij de verschillende mogelijkheden met u doornemen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u weloverwogen beslissingen maken.

Op basis van uw situatie en keuzes, zullen wij een passende offerte voor u opstellen. Uiteraard zullen wij, indien gewenst, met u meedenken over de beste aanpak voor uw schilderwerk in Delft . Dit geldt natuurlijk ook voor kleuradviezen.

Interesse in ons schilderwerk bij u in Delft?

Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze service of wilt u meer informatie over wat wij u kunnen als uw schilder in Delft? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 539 416 01, te mailen naar info@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)