Stukadoor Hoeksche Waard

Stukadoor Hoeksche WaardBent u op zoek naar een stukadoor in Hoeksche Waard? Dan helpen wij u graag verder! Met mooi en strak stucwerk maken wij het verschil in uw woning! Een goed gestucte muur zorgt voor een uitstekende ondergrond voor schilder- of behangwerk en geeft een goede basis om uw woning de juiste afwerking te geven. Strakke muren sieren het interieur en doen veel voor de lichtinval in de woning. Onze stukadoor in Hoeksche Waard zorgt ervoor dat uw wanden mooi worden afgewerkt, zodat de basis in orde is. Er zijn veel varianten stucwerk maar allereerst moet er gekozen worden voor glad stucwerk of stucwerk met structuur. Voor welk variant u kiest is voornamelijk een stijlkeuze.

Alles is bij ons mogelijk, zowel grote als kleine klussen voor zakelijke en particuliere klanten. Wij voorzien u in al uw specifieke wensen. Stuken is een vak apart. Door onze jarenlange ervaring en gebruik van de beste materialen leveren wij professioneel stucwerk en persoonlijk advies van een stukadoor in Hoeksche Waard.

De voordelen van stuken:

  • Het is een duurzame keuze. Bij het aanbrengen van allerlei stucsoorten is duidelijk dat dit langer meegaat dat de gemiddelde muur die alleen is geschilderd.
  • Oneffenheden zijn weg te werken. Op het moment dat een muur niet geheel glad is, dan is het onmogelijk om met schilderwerk dit te kunnen verbergen. Stucwerk wordt in verschillende diktes aangebracht. Zo kunnen oneffenheden gemaskerd worden.
  • Diverse structuren zijn mogelijk.
  • De kosten zijn op lange termijn lager.
  • Het is stootvast. Bij verf zie je vaak dat het een dunne laag is, dit is een nadeel op het moment dat de muur word beschadigd. De verflaag wordt namelijk snel doorboord en zo wordt de onderliggende laag zichtbaar. Bij stucwerk is dit niet het geval.

Contact

Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze service of wilt u meer informatie over stukadoor in Hoeksche Waard? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01, te e-mailen naar john@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier