Renovatie

Heel wat werken vallen onder de term renovatie of renoveren!

Woning-renovatie

Met het renoveren van een woning verbeteren of vernieuwen we gedeeltes van de woning of van het gehele huis. U kunt hierbij denken aan het isoleren / verduurzamen van uw woning, totaal onderhoud, nieuwe kozijnen of een herindeling van bestaande ruimtes. Maar ook het schilderwerk, timmerwerk, stuc -werk of het tegelwerk in badkamer of keuken.

Dak-renovatie

Wanneer we spreken over een dakrenovatie kunt u denken aan het vernieuwen van huidige dakbedekking, het plaatsen van en nieuw dak of het aanbrengen van dakisolatie.

Boks Bouw en dakservice heeft ervaring in de meest uiteenlopende renovatieprojecten. Wij hebben alles in huis om uw project zorgvuldig en naar wens uit te voeren.  Wanneer u net een nieuw huis heeft gekocht en de staat van de woning is ernstig verouderd dan is woning renovatie een optie.

Wilt u meer weten over duurzame renovaties. Neem dan  contact met ons op voor een vrijblijvend opname en een koste indicatie!

Advies

Iedere woning of gebouw is weer anders, vaak wordt onderschat hoeveel werk er bij een woningrenovatie of dakrenovatie komt kijken. Een renovatie vraagt om een goede voorbereiding en een grondige planning.

Het is daarom belangrijk dat alles goed op elkaar wordt afgestemd. Dit gaat altijd in goed overleg met u. Ieder heeft zijn eigen wensen en ideeën wat betreft wonen, wij denken graag met u mee om het gewenste eindresultaat te creëren, binnen ieders budget. Wanneer we een volledige inspectie / inventarisatie hebben kunnen uitvoeren kan worden bepaald welke producten en materialen nodig zijn.

Wilt u de levensduur van uw woning verlengen en wilt u uw wooncomfort verbeteren?  Dan is woning-renovatie een belangrijk onderdeel.

Contact

Heeft u plannen voor het renoveren van uw woning of gebouw, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.