Woning verbouwen in de regio Drechtsteden

Het hoofddoel van een verbouwing is om uw woonplezier te verbeteren.

Boks Bouw en Dakservice helpt u graag bij iedere verbouwing in of aan uw woning in de regio Drechtsteden. Wij regelen en organiseren het hele proces, van levering van de materialen tot het zorgen voor eventueel extra collega’s. Wij werken uitsluitend samen met vakbekwame bedrijven en stellen hoge eisen aan onze materialen en service.

Onze werkwijze

Woning verbouwen Drechtsteden Bij een verbouwing is het erg belangrijk dat er een grondige planning wordt gemaakt. De planning houdt het regelen en indelen van alle werkzaamheden in. Dit wordt vaak onderschat. Wij zijn van mening dat een geslaagde verbouwing samen gaat met een stipte planning om zo het gewenste resultaat van de klant te verkrijgen. Wanneer wij uw woning gaan verbouwen in Drechtsteden is het belangrijk dat het één en ander goed op elkaar wordt afgestemd. Een eigen woning of pand is een kostbaar bezit, het is een investering die vraagt om goede zorg en waarde behoud. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de bouw en bouw gerelateerde projecten. Daarnaast zijn wij zowel in de particuliere als zakelijke markt werkzaam. Wij hebben goed inzicht in de verschillende stappen wanneer wij uw woning gaan verbouwen in Drechtsteden. Graag helpen wij u met het maken van een correcte bouwplanning.

De mogelijkheden

ieder heeft zijn eigen wensen en ideeën wat betreft wonen, wij denken daarom graag met u mee om het gewenste eindresultaat te creëren. Wij streven er naar om als bedrijf zijnde oplossingen aan te rijken die voor de klant het beste resultaat opleveren. Boks Bouw en Dakservice kan u voorzien op alle aspecten wat betreft het verbouwen van uw woning in Drechtsteden. Denk hierbij aan herindeling bestaande ruimte, timmerwerk, vloeren, stucwerk, verbouwing van de keuken of badkamer, woningisolatie.

Contact

Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze service of wilt u meer informatie over woning verbouwen in Drechtsteden? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01, te e-mailen naar info@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)