Woning verbouwen in de regio Drechtsteden

Het hoofddoel van een verbouwing is om uw woonplezier te verbeteren.

Boks Bouw en Dakservice helpt u graag bij iedere verbouwing in of aan uw woning in de regio Drechtsteden. Wij regelen en organiseren het hele proces, van levering van de materialen tot het zorgen voor eventueel extra collega’s. Wij werken uitsluitend samen met vakbekwame bedrijven en stellen hoge eisen aan onze materialen en service.

Onze werkwijze

Woning verbouwen Drechtsteden Bij een verbouwing is het erg belangrijk dat er een grondige planning wordt gemaakt. De planning houdt het regelen en indelen van alle werkzaamheden in. Dit wordt vaak onderschat. Wij zijn van mening dat een geslaagde verbouwing samen gaat met een stipte planning om zo het gewenste resultaat van de klant te verkrijgen. Wanneer wij uw woning gaan verbouwen in Drechtsteden is het belangrijk dat het één en ander goed op elkaar wordt afgestemd. Een eigen woning of pand is een kostbaar bezit, het is een investering die vraagt om goede zorg en waarde behoud. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de bouw en bouw gerelateerde projecten. Daarnaast zijn wij zowel in de particuliere als zakelijke markt werkzaam. Wij hebben goed inzicht in de verschillende stappen wanneer wij uw woning gaan verbouwen in Drechtsteden. Graag helpen wij u met het maken van een correcte bouwplanning.

De mogelijkheden

ieder heeft zijn eigen wensen en ideeën wat betreft wonen, wij denken daarom graag met u mee om het gewenste eindresultaat te creëren. Wij streven er naar om als bedrijf zijnde oplossingen aan te rijken die voor de klant het beste resultaat opleveren. Boks Bouw en Dakservice kan u voorzien op alle aspecten wat betreft het verbouwen van uw woning in Drechtsteden. U kunt hierbij denken aan herindelen van bestaande ruimte, een aan- /uitbouw  of dakkapel, timmerwerk, stucwerk, tegelwerk, vloeren, het verbouwen van keuken of badkamer, het isoleren van uw woning.

Contact

Wilt u uw gaan verbouwen en bent u toe aan verandering, in de regio Drechtsteden, neem dan contact met ons op voor meer informatie en het eventueel maken van een afspraak. Dit kan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0653941601. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Wordt u liever direct door ons teruggebeld, laat hieronder u naam en telefoonnummer achter en wij bellen u!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)