Woning verbouwen in Delft

Wanneer u meer ruimte wilt creëren in uw huidige woning. Of wanneer u uw woning wilt  laten aanpassen naar uw persoonlijke wens kunt u kiezen voor verbouwen. Boks Bouw & Dakservice heeft voor iedere verbouwing groot of klein volledige aandacht en zorg. We begeleiden en adviseren u van ontwerp tot uitvoering en nemen u de zorgen van uw bouwproject uit handen.

Het hoofddoel van een verbouwing is om het woonplezier te verbeteren!

Onze werkwijze

Woning verbouwen Delft

Vooraf aan een verbouwing in Delft is het belangrijk dat er een goede planning wordt gemaakt en alles volledig op elkaar is afgestemd. Dit wordt vaak onderschat. Een geslaagde verbouwing hangt namelijk samen met een stipte planning om zo het gewenste resultaat te behalen.

Loopt u al enige tijd rond met verbouwplannen, die u graag wilt laten uitwerken en/of uitvoeren, laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Iedere opdracht wordt afgestemd op persoonlijke wensen, behoeften, situaties en mogelijkheden. Geen mens of wens is gelijk, de één houdt van strak en modern terwijl de ander weer de voorkeur geeft aan een klassieke bouwstijl.

Boks bouw en dakservice heeft alles in huis om uw bouwproject in Delft zorgvuldig en naar tevredenheid uit te voeren. Wij kunnen door onze kennis en ervaring u de zorg uit handen nemen tijdens het gehele traject en hebben goed inzicht in de verschillende stappen wanneer wij een woning verbouwen.

Vanzelfsprekend nemen wij graag vooraf uw woonwensen uitvoerig met u door en helpen u met het maken van een correcte bouwplanning.

Het succes van ieder bouwproject staat of valt met wederzijdse duidelijkheid en vertrouwen!

De mogelijkheden

Boks Bouw & Dakservice kan u voorzien in alle aspecten wat betreft bouwen of verbouwen van uw woning in Delft. U kunt hierbij denken aan herindelen van bestaande ruimte, een aan- /uitbouw  of dakkapel, timmerwerk, stucwerk, tegelwerk, vloeren, het verbouwen van keuken of badkamer, het isoleren van uw woning. Uw opdracht wordt afgestemd op uw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Geen mens of wens is gelijk.

Wilt u uw gaan verbouwen of  bent u toe aan verandering en woonachtig in de regio Delft? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Dit kan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0653941601. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Wordt u liever direct door ons teruggebeld, laat hieronder u naam en telefoonnummer achter en wij bellen u!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)