Woning verbouwen in Rotterdam

Het hoofddoel van verbouwen is om uw woonplezier te verbeteren!

U kunt bij ons terecht met al uw bouw of verbouwplannen in de regio Rotterdam. Door onze expertise en kundigheid hebben wij alles in huis om uw bouwproject zorgvuldig en naar tevredenheid uit te kunnen voeren. Boks Bouw & Dakservice heeft voor iedere verbouwing groot of klein volledige aandacht en zorg. We begeleiden en adviseren u van ontwerp tot uitvoering en nemen u de zorgen van het bouwproject uit handen.

Onze werkwijze

Woning verbouwen Rotterdam

Een complete verbouwing betekent investeren in uw woning, u komt hiermee vaak op voor u onbekend terrein. Als u rondloopt met plannen, die u graag wilt laten uitwerken en/of uitvoeren. Graag helpen wij u met het maken van een correcte bouwplanning in Rotterdam.

Wij streven er naar om als bedrijf zijnde oplossingen aan te rijken die voor u als klant het beste resultaat opleveren met zorg en aandacht voor detail. Bij een verbouwing is het erg belangrijk dat er een grondige planning wordt gemaakt en alles volledig op elkaar is afgestemd. Dit wordt vaak onderschat.

Het succes van uw bouwproject staat of valt met wederzijdse duidelijkheid en vertrouwen!

De mogelijkheden

Boks Bouw & Dakservice kan u voorzien in alle aspecten wat betreft bouwen of verbouwen van uw woning in Rotterdam. U kunt hierbij denken aan herindelen van bestaande ruimte, een aan- /uitbouw  of dakkapel, timmerwerk, stucwerk, tegelwerk, vloeren, het verbouwen van keuken of badkamer, het isoleren van uw woning. Uw opdracht wordt afgestemd op uw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Geen mens of wens is gelijk, de één houdt van strak en modern terwijl de ander weer de voorkeur geeft aan een klassieke bouwstijl.

Contact

Wilt u uw gaan verbouwen, bent u toe aan verandering en woonachtig in de regio Rotterdam, neem dan contact met ons op voor meer informatie of maken van een afspraak. Dit kan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0653941601. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Wordt u liever direct door ons teruggebeld, laat hieronder u naam en telefoonnummer achter en wij bellen u!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)