Woningrenovatie Barendrecht

Woningrenovatie Barendrecht. Heel wat werken vallen onder de term Renovatie of renoveren. Een renovatie is een verbetering, een vernieuwing van de huidige staat van de woning.

Bij een woningrenovatie kunt u denken aan het vernieuwen van schilderwerk, het vervangen van kozijnen, een nieuwe vloer, een nieuw plafond een herindeling van bestaande ruimte, stuc -werk of het vervangen van tegelwerk in badkamer of keuken.

Is uw woning in Barendrecht na jarenlang plezier toe aan een verbetering? Heeft u net een nieuw huis gekocht en is staat van de woning verouderd en wilt u renoveren? Vraag naar onze mogelijkheden!

Boks Bouw en dakservice heeft ervaring in de meest uiteenlopende renovatieprojecten. Wij hebben alles in huis om uw project zorgvuldig en naar wens uit te voeren.

Meer weten over duurzame renovaties. Neem dan vandaag nog  contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een prijsindicatie!

Persoonlijk advies

Vooraf  aan de woningrenovatie in Barendrecht maken wij samen met u een grondige planning. Als eerst wordt er een volledige inspectie en inventarisatie uitgevoerd. Hierdoor wordt er bepaald welke producten en materialen er nodig zijn. Het is daarom belangrijk dat alles goed op elkaar wordt afgestemd. Dit gaat altijd in goed overleg met u.

Ieder heeft zijn eigen wensen en ideeën wat betreft wonen, wij denken daarom graag met u mee om het gewenste eindresultaat te creëren voor uw woningrenovatie in Barendrecht. Wij streven er naar om als bedrijf zijnde oplossingen aan te rijken die voor de klant het beste resultaat oplevert.

Bij ieder project groot of klein hebben wij voor u als klant altijd uiterste zorg en aandacht. U krijgt van ons altijd een persoonlijk en eerlijk advies, voor een eindresultaat waar u tevreden over bent.

Wij streven er naar om als bedrijf zijnde oplossingen aan te rijken die voor de klant het beste resultaat oplevert. Bij ieder project groot of klein hebben wij voor u als klant altijd uiterste zorg en aandacht. U krijgt van ons altijd een persoonlijk en eerlijk advies, voor een eindresultaat waar u tevreden over bent.

Contact

Bent u er klaar voor, woningrenovatie in Barendrecht? Neem gerust contact met ons op! Ontvang vrijblijvend een offerte op Maat. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend  gesprek of een prijsindicatie. Bel 06 539 416 01, stuur e-mail naar info@bouwendakservice.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Wordt u liever direct door ons teruggebeld, laat hieronder u naam en telefoonnummer achter en wij bellen u!  

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)