Woningrenovatie Hoeksche Waard

woningrenovatie Hoeksche Waard. Heel wat werken vallen onder de term Renovatie of renoveren. Een renovatie is een verbetering, een vernieuwing van de huidige staat van de woning.

Bij een woningrenovatie kunt u denken aan het vernieuwen van schilderwerk, het vervangen van kozijnen, een nieuwe vloer, een nieuw plafond, een herindeling van bestaande ruimte, stuc -werk of het vervangen van tegelwerk in badkamer of keuken.

Is uw woning na jarenlang plezier toe aan een ? Of koopt u een huis dat flink opgeknapt moet worden? Boks Bouw en dakservice heeft ervaring in de meest uiteenlopende renovatieprojecten. Wij hebben alles in huis om uw project zorgvuldig en naar wens uit te voeren. Boks bouw & dakservice werkt uitsluitend met vakbekwame medewerkers met passie voor hun werk, waardoor kwaliteit gewaarborgd is, daarbij stellen we hoge eisen aan onze materialen en service.

Persoonlijk advies

Vooraf  aan de woningrenovatie in de Hoeksche waard maken wij samen met u een grondige planning. Als eerst wordt er een volledige inspectie en inventarisatie uitgevoerd. Hierdoor wordt er bepaald welke producten en materialen er nodig zijn. Het is daarom belangrijk dat alles goed op elkaar wordt afgestemd. Dit gaat altijd in goed overleg met u.

Ieder heeft zijn eigen wensen en ideeën wat betreft wonen, wij denken daarom graag met u mee om het gewenste eindresultaat te creëren voor uw woningrenovatie in  de Hoeksche Waard. Wij streven er naar om als bedrijf zijnde oplossingen aan te rijken die voor de klant het beste resultaat oplevert. Bij ieder project groot of klein hebben wij voor u als klant altijd uiterste zorg en aandacht. U krijgt van ons altijd een persoonlijk en eerlijk advies, voor een eindresultaat waar u tevreden over bent.

Door uw oude kozijnen, ramen en deuren tijdig te laten vervangen heeft u direct voordeel, nieuwe kozijnen bieden zeer goede isolatie en een verbeterende  uitstraling van uw woning. Een bijkomend voordeel van de verbeterde uitstraling is dat nieuwe kozijnen, ramen en deuren goed zijn bij een eventuele verkoop van uw woning. De waarde van uw woning wordt namelijk aanzienlijk verhoogd!

Contact

Heeft u plannen voor het renoveren van uw woning of gebouw en u bent woonachtig in de regio Barendrecht, neem dan contact met ons op voor meer informatie en het eventueel maken van een afspraak. Dit kan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0653941601. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u daarbij graag met het realiseren van uw wensen.

Wordt u liever direct door ons teruggebeld, laat hieronder u naam en telefoonnummer achter en wij bellen u! 

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)