Dakdekker Delft

Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken. Zo nemen we de totale zorg voor uw dak graag uit handen. Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in de regio Delft? Neem dan contact met ons op!

Dakbedekking

U kunt bij ons terecht voor een volledige dakinpectie, een dakenovatie, dakreparatie, nieuwe dakbedekking, dakisolatie en voor al uw  lood- en zinkwerk!  U heeft de keuze uit diversen soorten dakbedekking, het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak van uw woning of het gebouw.

Dakonderhoud

Is uw dakbedekking jaren geleden gelegd of vervangen, dan is de kans groot dat de dakbedekking door veroudering en/of slijtage in de loop van jaren kleine gebreken is gaan vertonen. Door  periodiek het dakonderhoud te laten uitvoeren door Boks bouw en dakservice kunnen grote lekkages aan uw dak worden voorkomen.

Twijfelt u aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking. Vraag naar ons dak- en onderhoudsadvies!

Dakinspectie Delft

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft.

Door tijdig een dakinpectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Zo voorkomt u verrassingen en onnodige kosten door vervelende lekkages.

Het voornaamste doel van ons dak is om bescherming te bieden tegen alle weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, wind en temperatuur verschillen. Het is bepalend voor oa. een stukje wooncomfort.

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Bent u opzoek naar ervaren dakdekker in de regio Delft en wilt u van ons een onderhoud – dakadvies ontvangen, Bel ons gerust voor een afspraak!

Onderhoudsadvies

Boks Bouw & Dakservice informeert u op basis van haar bevindingen daar waar u dak om vraagt. Zodat wij na een uitgevoerde dakinpectie u altijd kunnen voorzien van een onderhoudsadvies en inzicht in de eventueel benodigde werkzaamheden. Met onze schriftelijke rapportage heeft u tevens inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de dakbedekking.

Wanneer bij twijfels er direct actie wordt ondernomen kunnen onverwachte kosten en calamiteiten mogelijk worden voorkomen.

Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en een advies op maat?

Maak dan een afspraak voor een volledige controle van uw dak.  Zo kunnen wij u altijd van een gedegen advies voorzien. Vraag een offerte aan!

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Contact

Bent u woonachtig in Delft en opzoek naar een ervaren dakdekker ? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

     

    duurzame renovatie