Dakdekker Rotterdam

Dakdekker RotterdamBent u op zoek naar een geschikte dakdekker in Rotterdam voor uw woning of gebouw? Dan helpen wij u graag verder! Het dak speelt een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van uw woning of bedrijfspand, deze biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden. Boks Bouw en Dakservice is u graag van dienst voor dak aanleg, dakrenovatie en dak onderhoud van pannendaken, bitumendaken, leien, EPDM en PVC daken. Ook voor zink- en loodwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

De oorzaak

Na verloop van jaren kan een dak kleine gebreken gaan vertonen die op een later tijdstip voor grote problemen kunnen zorgen. Wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, kunt u een dak inspectie door een erkende dakdekker in Rotterdam laten uitvoeren.

Bij het renoveren van daken komen wij geregeld slecht houtwerk tegen  Denk hierbij onder andere aan aantasting van het huidige dakbeschot. Dit ontstaat door langdurige lekkages die niet tijdig zijn opgemerkt. Veel voorkomende problemen zijn dan ook te wijten aan de slechte conditie van de dakbedekking. Deze problematiek had met een kleine ingreep verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen. Daarom is het verstandig om een dakdekker in Rotterdam in te schakelen.

Onze werkwijze

Op basis van de bevindingen wordt er een dak rapportage opgemaakt met daarin een onderhoudsadvies. U krijgt hiermee inzicht in de kwaliteit en de waterhuishouding van uw dak. De rapportage bevat onder andere foto’s van het betreffende dak, gegevens over de staat van het dak en de conditie van de dakbedekking. Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten, en laat tijdig uw dak controleren door een erkende dakdekker in Rotterdam.

Contact

Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze service als dakdekker in Rotterdam? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01, te e-mailen naar info@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)