Dakdekker Vlaardingen

Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken. Zo nemen we de totale zorg voor uw dak graag uit handen. Bent u opzoek naar een ervaren dakdekker in de regio Vlaardingen voor het vervangen of vernieuwen van de huidige dakbedekking? Vraag Neem contact met ons op!

Dakbedekking

U kunt bij ons terecht voor een volledige dakinpectie, dakenovatie, dakreparatie, dakbedekking, dakisolatie en lood- en zinkwerk!  U heeft daarbij de keuze uit diversen soorten dakbedekking, het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak van het gebouw

Dakonderhoud

Is uw dakbedekking jaren geleden gelegd of vervangen, dan is de kans groot dat de dakbedekking door veroudering en/of slijtage in de loop van jaren kleine gebreken is gaan vertonen.

Door uw dakonderhoud periodiek uit te laten voeren door Boks bouw en dakservice kunt u grote lekkages aan uw dak voorkomen.

Twijfelt u aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, maak een afspraak met ons!

Dakinspectie, Vlaardingen,

Het voornaamste doel van ons dak is om bescherming te bieden tegen alle weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, wind en temperatuur verschillen. Het is mede bepalend voor oa. een stukje wooncomfort.

Het is dan ook niet onbelangrijk om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft.

Door tijdig een dakinpectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Gebreken die in de loop van jaren in de dakbedekking zijn ontstaan. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en onnodige schade door een eventuele lekkage.

Bent u opzoek naar ervaren dakdekker in de regio Vlaardingen en wilt u van ons een onderhoud – dakadvies ontvangen, Bel ons gerust voor een afspraak.

Onderhoud en dakadvies

Boks Bouw & Dakservice informeert u op basis van haar bevindingen waar u dak om vraagt. Zodat we na een uitgevoerde dakinspectie u kunnen voorzien van een onderhoudsadvies en inzicht in de eventueel benodigde werkzaamheden. Met onze schriftelijke rapportage heeft u tevens inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de dakbedekking. Wanneer bij twijfels er direct actie wordt ondernomen kunnen onverwachte kosten en calamiteiten mogelijk worden voorkomen.

Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en een advies op maat?

Maak dan een afspraak voor een volledige controle van uw dak.  Zo kunnen wij u altijd van een gedegen advies voorzien. Vraag een offerte aan!

Contact

Bent u woonachtig in Vlaardingen en opzoek naar een ervaren dakdekker ? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    dakisolatie renovatie