Kozijnen Hoeksche Waard

Boks bouw en dakservice is uw specialist als het gaat om leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen in de regio Hoeksche waard. U kunt bij ons terecht voor zowel traditioneel houten kozijnen, als wel aluminium en kunststof kozijnen. Zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe of heeft u mogelijk andere redenen waarom u kiest voor nieuwe kozijnen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Ook wanneer u specifieke wensen betreft de afmetingen, -vormgeving of een unieke kleurstelling van de kozijnen. Wij zorgen er altijd voor dat uw nieuwe kozijnen perfect aansluiten bij het karakter van de woning! Bent u opzoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning in de Hoeksche waard. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Hoe groot of klein uw project ook is in de regio Hoeksche waard, wij staan voor uw klaar!

Houten kozijnen,

Traditionele kozijnen van Hout zijn nog steeds erg populair. Zo hebben houten kozijnen een natuurlijke uitstraling en zijn houten kozijnen makkelijk te bewerken. Hierdoor is een houten kozijn een veelzijdig product. Daarnaast zijn authentieke houten Kozijnen relatief voordeliger in aanschaf, dit in vergelijking met een kunststof of aluminium kozijnen.

Met een houten kozijn geeft je je woning zowel van binnen als buiten een warme uitstraling. Houten kozijnen hebben naast de vele voordelen mogelijk ook één nadeel, een houten kozijn vraagt meer onderhoud dan bijvoorbeeld een kunststof of aluminium kozijn. Let wel een houten kozijn, mits goed onderhouden is daarentegen wel duurzaam en makkelijk te voorzien van een eventuele andere kleur. We gaan hierbij uit van hardhouten kozijnen.

Heeft u interesse in nieuwe houten kozijnen, neem dan contact met ons op via ons contactformulier

Aluminium en  Kunststof kozijnen,Schuco Kozijnen

De kwaliteit van uw kozijnen bepalend is voor de uitstraling van uw woning of appartement in de Hoeksche Waard. Bij Boks Bouw en dakservice hechten wij dan ook veel waarden aan service en kwaliteit. Zo werken wij o.a. met Schüco op gebied van aluminium en kunststofkozijnen. Met Schüco kozijnen bent u verzekert van vele jaren wooncomfort en kiest u voor Kwaliteit.

De door ons geleverde Kozijnen voldoen aan de meeste gestelde ontwerpeisen zoals,

  • Energie besparend,
  • Inbraak werend,
  • Comfort verhogend,
  • leverbaar in meerdere designs en waarde verhogend.

De wereld rondom kozijnen, ramen en deuren verandert met de dag. De techniek in deze branche staat tenslotte niet stil.

Meer weten over duurzame Kozijnen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies en een passende aanbieding!

aluminium kozijnenkunststof kozijnen

Contact

U bent bij Boks Bouw & Dakservice aan het juiste adres voor uw nieuwe kozijnen. Heeft u al enig idee wat voor soort kozijnen u wilt hebben, of wilt u zich vooraf door ons laten adviseren. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)