Nieuwbouw

Nieuwbouw of een eventuele verbouwing kan pas voldoening geven op moment dat alles is gefixt. Voordat we zover zijn is het zaak om het een en ander uit te werken. Het plannen en uitvoeren van nieuwbouw of een verbouwing vereist zorgvuldige voorbereiding en een duidelijk stappenplan. Boks bouw en dakservice streeft er naar om als flexibel en betrouwbaar bedrijf oplossingen aan te rijken die voor u als klant het beste resultaat opleveren.

Onze werkzaamheden

Loopt u al enige tijd rond met bouw of verbouw plannen? Heeft u woonwensen die u graag zou willen realiseren, maar u weet niet waar te beginnen. Wij informeren / adviseren  u graag naar de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op!

Van ontwerp tot eindresultaat

Denkt u aan een dakkapel, aan- of uitbouw, een complete verbouwing, of heeft u andere woonwensen. U bent bij ons verzekerd van het perfecte totaalplaatje. Wij kunnen naast ons advies eventueel zorgen voor bouwtekeningen en/of benodigde vergunningen en helpen u graag om al uw wensen te realiseren!

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.

Contact

U bent bij Boks Bouw & Dakservice aan het juiste adres voor al uw bouw of verbouw plannen. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten en bent u woonachtig in Vlaardingen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons.

nieuwbouw Leien dakbedekking

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.