Woningrenovatie Delft

Is uw woning na jarenlang plezier toe aan een woningrenovatie in Delft? Of koopt u een huis dat flink opgeknapt moet worden? Boks Bouw en Dakservice helpt u graag hierbij! Wij zijn een modern en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de meest uiteenlopende werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met vakbekwame bedrijven en stellen hoge eisen aan onze materialen en service. Onze opdrachtgevers bevinden zich in zowel de zakelijke als particulieren markt. Daarnaast werken wij met een vast team aan ervaren medewerkers met passie voor hun werk. Door onze veelzijdigheid kunnen we bijna iedere opdracht realiseren.

Persoonlijk advies

Woningrenovatie Delft

Vooraf de woningrenovatie in Delft maken wij samen in overleg met u een grondige planning. Als eerst wordt er een volledige inspectie en inventarisatie uitgevoerd. Hierdoor wordt er bepaald welke producten en materialen er nodig zijn. Het is daarom belangrijk dat alles goed op elkaar wordt afgestemd. Dit gaat altijd in goed overleg samen met u.

Ieder ander heeft zijn eigen wensen en ideeën wat betreft wonen, wij denken daarom graag met u mee om het gewenste eindresultaat te creëren voor uw woningrenovatie in Delft. Wij streven er naar om als bedrijf zijnde oplossingen aan te rijken die voor de klant het beste resultaat oplevert.  U kunt van ons een persoonlijk en eerlijk advies verwachten voor een eindresultaat waar u tevreden over bent.

Garantie

Boks Bouw en Dakservice biedt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden wat betreft uw woningrenovatie in Delft van 12 maanden. De garantie op dakwerkzaamheden is 10 jaar, zowel op de dakbedekking als op de materialen in overeenstemming met de product opgave van de fabrikant c.q. leverancier.

Contact

Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze service woningrenovatie in Delft? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01, te e-mailen naar john@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier