Woningrenovatie Vlaardingen

Is uw woning na jarenlang plezier toe aan een woningrenovatie in Vlaardingen? Of koopt u een huis dat flink opgeknapt moet worden? Boks Bouw en dakservice heeft ervaring in de meest uiteenlopende renovatieprojecten. Wij hebben alles in huis om uw project zorgvuldig en naar wens uit te voeren. Boks bouw & dakservice werkt uitsluitend met vakbekwame medewerkers met passie voor hun werk, waardoor kwaliteit gewaarborgd is, daarbij stellen we hoge eisen aan onze materialen en service.

Persoonlijk advies

Woningrenovatie Vlaardingen

Vooraf  aan de woningrenovatie in  Vlaardingen maken wij met u een grondige planning. Als eerst wordt er een volledige inspectie en inventarisatie uitgevoerd. Hierdoor wordt er bepaald welke producten en materialen er nodig zijn. Het is daarom belangrijk dat alles goed op elkaar wordt afgestemd. Dit gaat altijd in goed overleg met u.

Ieder heeft zijn eigen wensen en ideeën wat betreft wonen, wij denken daarom graag met u mee om het gewenste eindresultaat te creëren voor uw woningrenovatie in Vlaardingen. Wij streven er naar om als bedrijf zijnde oplossingen aan te rijken die voor de klant het beste resultaat oplevert. Bij ieder project groot of klein hebben wij voor u als klant altijd uiterste zorg en aandacht. U krijgt van ons altijd een persoonlijk en eerlijk advies, voor een eindresultaat waar u tevreden over bent.

Garantie

Boks Bouw en Dakservice biedt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden wat betreft uw woningrenovatie in Vlaardingen van 12 maanden. De garantie op dakwerkzaamheden is 10 jaar, zowel op de dakbedekking als op de materialen in overeenstemming met de product opgave van de fabrikant c.q. leverancier.

Contact

Heeft u plannen voor het renoveren van uw woning of gebouw en u bent woonachtig in de regio Vlaardingen, neem dan contact met ons op voor meer informatie en het eventueel maken van een afspraak. Dit kan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0653941601. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u daarbij graag met het realiseren van uw wensen.

Wordt u liever direct door ons teruggebeld, laat hieronder u naam en telefoonnummer achter en wij bellen u!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)