Dakdekker in Drechtsteden

Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken. Zo nemen we de totale zorg voor uw dak graag uit handen. Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in de regio Drechtsteden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op!

Dakbedekking

U kunt bij ons terecht voor een volledige dakinpectie, een dakenovatie, dakreparatie, nieuwe dakbedekking, dakisolatie en voor al uw  lood- en zinkwerk!  U heeft de keuze uit diversen soorten dakbedekking, het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak van uw woning of het gebouw.

Dakonderhoud

Is uw dakbedekking jaren geleden gelegd of vervangen, dan is de kans groot dat de dakbedekking door veroudering en/of slijtage in de loop van jaren kleine gebreken is gaan vertonen. Door periodiek dakonderhoud te laten uitvoeren door Boks bouw en dakservice kunnen grote lekkages aan het dak worden voorkomen.

Twijfelt u aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, vraag naar ons dak en onderhoudadvies!

Dakinspectie, Drechtsteden,

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft.

Door tijdig een dakinpectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Hiermee voorkomt u vervelende verrassingen en onnodige kosten door eventuele lekkages.

Het voornaamste doel van ons dak is om bescherming te bieden tegen alle weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, wind en temperatuur verschillen. Het dak is mede bepalend voor een stukje wooncomfort.

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Dakadvies

Boks Bouw & Dakservice informeert u graag op basis van haar bevindingen daar waar u dak om vraagt. Zodat we na een uitgevoerde dakinspectie u kunnen voorzien van een onderhoudsadvies en inzicht in de eventueel benodigde werkzaamheden.

Met onze schriftelijke rapportage heeft u altijd inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de dakbedekking. Wanneer bij twijfels er direct actie wordt ondernomen kunnen onverwachte kosten en calamiteiten mogelijk worden voorkomen.

Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en een advies op maat?

Maak dan een afspraak voor een volledige controle van uw dak.  Zo kunnen wij u altijd van een gedegen advies voorzien. Vraag een offerte aan!

Contact

Bent u woonachtig in Drechtsteden en opzoek naar een ervaren dakdekker ? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

     

    dakbedekking