Dakdekker in Drechtsteden

Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken in de regio Drechtstede . Zo nemen we u de totale zorg van uw dak graag uit handen. Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in de regio Drechtsteden voor uw woning of bedrijfspand? Vul dan ons contactformulier in aan de rechterkant.

Dakbedekking

U kunt bij ons terecht voor al uw dakwerken, dakenovatie, onderhoud- en dakreparatie, een volledige dakinpectie, dakisolatie en voor al uw  lood- en zinkwerk!  U heeft de keuze uit diversen soorten dakbedekking. Het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak van uw woning of het gebouw.

Dakonderhoud

Is uw dakbedekking jaren geleden gelegd of vervangen, dan is de kans groot dat de dakbedekking door veroudering en/of slijtage in de loop van jaren kleine gebreken is gaan vertonen. Door een periodiek dakonderhoud te laten uitvoeren kunnen grote lekkages aan het dak worden voorkomen. Twijfelt u aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, vraag naar ons onderhouds en dakadvies!

Dakinspectie, 

Boks bouw en dakservice kan voor u op verzoek een dakinspectie in de regio Drechtsteden uitvoeren. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in uw dak en kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Kleine gebreken die meestal direct kunnen worden verholpen, zo zorgt u ervoor dat uw dak in optimale conditie blijft.

Wilt u meer duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en wilt u een advies op maat? Vraag naar ons onderhoud en dakadvies, dan ontvangt u van ons spoedig een reactie.

Het voornaamste doel van ons dak is om bescherming te bieden tegen alle weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, wind en temperatuur verschillen. Daarbij is het dak medebepalend voor een stukje wooncomfort.

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Bent u opzoek naar ervaren dakdekker in de regio Drechtsteden en wilt u van ons een onderhoud – dakadvies ontvangen? Vul dan ons contactformulier in en laat het ons weten.

Dakadvies

Boks Bouw & Dakservice informeert u graag op basis van haar bevindingen daar waar u dak om vraagt. Zodat we na een uitgevoerde dakinspectie u kunnen voorzien van een onderhoudsadvies en inzicht in de eventueel benodigde werkzaamheden. Met onze schriftelijke rapportage heeft u altijd inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de dakbedekking. Wanneer bij twijfels er direct actie wordt ondernomen kunnen onverwachte kosten en calamiteiten mogelijk worden voorkomen.

Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en een advies op maat?

Maak dan een afspraak voor een volledige controle van uw dak.  Zo kunnen wij u altijd van een gedegen advies voorzien. Vraag een offerte aan!

Contact

U bent bij Boks Bouw & Dakservice aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten en bent u woonachtig in Drechtsteden? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

     

    dakbedekking Drechtsteden