Dakdekker in Drechtsteden

Dakdekker Hoeksche WaardBent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Drechtsteden voor uw dakbedekking? Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken.

Ons dak speelt een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van onze woning, uw dakbedekking biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden en is mede bepalend voor de uitstraling van het dak.

Dakbedekking

Dakbedekking is er in diversen soorten, het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak van de woning of gebouw. U kunt bij ons terecht voor aanleg van nieuwe daken, renovatie, onderhoud en reparatie aan uw dak. Wij zijn u graag van dienst met o.a. pannendaken, EPDM en bitumineuze daken, maar ook voor uw lood- en zinkwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Het dak kan na verloop van jaren kleine gebreken gaan vertonen die op een later tijdstip voor grote problemen kunnen zorgen. Wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, laat dan tijdig uw dak controleren.

Bent u opzoek naar dakdekker in Drechtsteden voor een controle aan uw dak, neemt u dan contact met ons op.

Dakinspectie, Drechtsteden,

Door een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Gebreken die in de loop van jaren in de dakbedekking kunnen zijn ontstaan. Zo voorkomt u met een tijdige controle van uw dak vervelende verrassingen en onnodige schade door een eventuele lekkage.

Boks Bouw & Dakservice informeert u graag op basis van zijn bevindingen waar u dak om vraagt. Na een uitgevoerde dakinspectie krijgt u van ons altijd een onderhoudsadvies en inzicht in de noodzakelijke / benodigde werkzaamheden indien aanwezig.

Onderhoudsadvies,

Het is van belang dat u wanneer u last van een daklekkage u direct een ervaren dakdekker inschakelt. Zo komen we geregeld slecht houtwerk tegen tijdens het renoveren van daken. U kunt hierbij denken aan o.a. aantasting van het huidige dakbeschot die is ontstaan door langdurige lekkages die niet tijdig is opgemerkt. Deze problematiek had met een kleine ingreep verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen.

Voorkom onverwachte kosten en calamiteiten, en laat tijdig uw dak controleren en maak tijdig een afspraak!

Contact

Bent u woonachtig in Drechtsteden en opzoek naar een ervaren dakdekker ? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01, te e-mailen naar info@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)