Dakdekker Hoeksche Waard

Boks bouw & dakservice biedt u de complete service voor zowel hellende als platte daken in de regio Hoeksche Waard. Zo nemen we u de totale zorg van uw dak graag uit handen. Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in de Hoeksche Waard? Vul dan ons contactformulier in aan de rechterkant.

Dakbedekking

U kunt bij ons terecht voor al uw dakwerken, dakenovatie, onderhoud- en dakreparatie, een volledige dakinpectie, dakisolatie en voor al uw  lood- en zinkwerk!  U heeft de keuze uit diversen soorten dakbedekking. Het type dakbedekking en de keuze hangt vooral af van het soort dak van uw woning of het gebouw.

Dakonderhoud

Is uw dakbedekking jaren geleden gelegd of vervangen, dan is de kans groot dat de dakbedekking door veroudering en/of slijtage in de loop van jaren kleine gebreken is gaan vertonen. Door een dakonderhoud periodiek uit te laten voeren kunnen grote lekkages aan uw dak worden voorkomen. Twijfelt u aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking. Vraag naar ons dak en onderhoudavies!

Dakinspectie 

Boks bouw en dakservice kan voor u op verzoek een dakinspectie in de regio Hoeksche Waard uitvoeren. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in uw dak en kunnen kleine gebreken in de dakbedekking vroegtijdig worden ontdekt. Kleine gebreken kunnen meestal direct worden verholpen, zo zorgt u ervoor dat uw dak in optimale conditie blijft.

Wilt u meer duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en wilt u een advies op maat? Vraag naar ons onderhoud en dakadvies, dan ontvangt u van ons spoedig een reactie.

Het voornaamste doel van ons dak is om bescherming te bieden tegen alle weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, wind en temperatuur verschillen. Het is medebepalend voor oa een stukje wooncomfort.

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Bent u opzoek naar ervaren dakdekker in de regio Hoeksche Waard en wilt u van ons een onderhoud – dakadvies ontvangen? Vul dan ons contactformulier in en laat het ons weten.

onderhoudsadvies

Boks Bouw & Dakservice informeert u op basis van haar bevindingen daar waar u dak om vraagt. Zodat we na een uitgevoerde dakinspectie u kunnen voorzien van een onderhoudsadvies en inzicht in de eventueel benodigde werkzaamheden. Met onze schriftelijke rapportage heeft u tevens inzicht in de waterhuishouding van uw dak en de conditie van de dakbedekking. Wanneer bij twijfels er direct actie wordt ondernomen kunnen onverwachte kosten en calamiteiten mogelijk worden voorkomen.

Wilt u duidelijkheid over de kwaliteit van uw dak en één advies op maat? 

Maak dan een afspraak voor een volledige controle van uw dak.  Zo kunnen wij u altijd van een gedegen advies voorzien. Vraag een offerte aan!

Contact

U bent bij Boks Bouw & Dakservice aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten en bent u woonachtig in de Hoeksche Waard? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

     

    dakbedekking Hoeksche waard