Timmerwerk in Drechtsteden

Timmerwerken Drechtsteden Voor al uw timmerwerk in Drechtsteden! Bent u opzoek naar een geschikte timmerman. Boks bouw en dakservice is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende hout- en timmerwerkzaamheden, zowel binnen- als buitenshuis. In beide gevallen komt het neer op maatwerk. Hierbij hebben wij voor u als klant altijd uiterste zorg en aandacht en staan uw wensen voorop.

Voor zowel kleine als grote timmerwerkzaamheden hebben wij de expertise en kennis in huis om kwalitatief vakwerk te leveren.  U kunt hierbij denken aan het algemeen timmerwerk en onderhoudswerk aan woningen en gebouwen. Het plaatsen en aftimmeren van een aanbouw of opbouw, een dakreparatie, zolderrenovatie of een complete verbouwing. Voor ons is niets te gek. Tevens kunt u bij ons ter recht voor het plaatsen / leggen van een nieuwe vloer, het plaatsen van wanden en plafonds of het vervangen van ramen, deuren en kozijnen.

Kortom, of het nu gaat om een complete verbouwing of alleen onderhoudswerk, u bent woonachtig in de regio Drechtsteden. Bij Boks bouw en dakservice kunt u terecht voor het leveren van maatwerk en bent u verzekert van een goede service

De mogelijkheden

Boks Bouw en Dakservice gaat met u iedere nieuwe uitdaging aan om uw wensen te kunnen realiseren en om de beste kwaliteit te leveren. We helpen u met het gehele traject, van idee tot aan het gewenste eindresultaat en houden daarbij rekening met alle mogelijke werkzaamheden. Dat betekent dat wij met u meedenken vanaf de basis tot aan het ideale totaalplaatje.

Wanneer u bijvoorbeeld het volume van uw woning wilt vergroten zonder te denken aan een aanbouw- of opbouw, kunt zolderrenovatie overwegen. U kunt de beschikbare ruimte optimaal gebruiken, door deze te laten verbouwen tot een extra slaapkamer, badkamer of hobbyruimte. Iedere verbouwing of herindeling van bestande ruimte vereist een wel overwogen aanpak en begint bij een juist stappenplan.

Heeft een klus of denkt aan een woningrenovatie of verbouwing?  Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundig advies en een offerte op maat

Contact

Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze service en wilt u meer informatie van onze timmerwerk in de regio Drechtsteden? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01 of door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wordt u liever direct door ons teruggebeld, laat hieronder u naam en telefoonnummer achter en wij bellen u!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)