Timmerwerken Barendrecht

Timmerwerken BarendrechtBij Boks Bouw en Dakservice bent u aan het juiste adres voor timmerwerken in Barendrecht! Wij zijn een specialist in alle soorten, zowel binnen- als buitenshuis. Of het grote of kleine opdrachten zijn, dat maakt ons niet uit. Voor grote timmerwerken zoals bijvoorbeeld een aanbouw, op maat gemaakte kozijnen of een tuinhuisje horen wij graag eerst uw wensen. Zo kunnen we een plan op maat maken. Ook voor de kleinere timmerwerken in en rondom uw woning hebben wij de expertise in huis om kwalitatief vakwerk te leveren. In alle gevallen komt het neer op maatwerk. Bij ons staan uw wensen voorop en willen wij u voorzien van het beste resultaat.

De mogelijkheden

Bij timmerwerken in Barendrecht moet u onder andere denken aan het plaatsen of restaureren van een dakkapel, aanbouw, dak reparaties, verbouwingen, inbraakpreventie, onderhoudswerk, plafonds inbouwen, renovatiewerkzaamheden, schuttingen plaatsen, vervangen van deuren maar ook het plaatsen van kozijnen en trappen. Kortom u kunt ons voor alle klussen in en rondom huis bellen. Wij maken alles voor u op maat! Boks Bouw en Dakservice gaat graag een nieuwe uitdaging aan om kwaliteit bij u thuis af te leveren. We helpen u graag met het complete traject van idee tot eindresultaat en houden daarbij rekening met alle werkzaamheden. Dat betekent dat wij met u meedenken bij de ontwikkeling van uw wensen om zo het ideale eindresultaat te bereiken.  Wij werken met de beste materialen en bieden u een uitstekende service en garantie.

Door een professionele timmerman in te schakelen voor uw timmerwerken in Barendrecht, bent u verzekerd van een echt stukje ambachtelijk vakwerk. Zo kunt u nog jarenlang plezier van ons vakwerk hebben.

Contact

Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze service of wilt u meer informatie over timmerwerken in Barendrecht? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te bellen op: 06 539 416 01, te e-mailen naar john@bouwendakservice.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier